Binance je pro altcoiny důležitější než všechny ostatní kryptoburzy dohromady

0
(0)

Binance, jedna z největších a nejúspěšnějších kryptoměnových burz na světě, se stává i jednou z těch nejvíce diskutovaných. Můžou za to jednak spekulace o dalším vývoji (o připravované novince margin trading jsme psali například zde) a také zpráva společnosti Bitwise, určená Komisi pro cenné papíry a burzy Spojených států amerických, která právě Binance platformu uvádí jako burzu s reálnými objemy.

Binance Launchapad se tak stává jednou z nedůležitějších platforem pro nově vznikající projekty kryptoměn, které se snaží získat finanční prostředky.

Michael Arrington se lehce obul do Binance

Michael Arrington, zakladatel takových společností, jako jsou TechCrunch Inc., Pool.com a dalších, promluvil o důležitosti a růstu kryptoburzy Binance na Twitteru.

„S výjimkou Koree se Binance stává pro altcoiny důležitější než všechny ostatní burzy dohromady. To je na jednu stranu skvělé pro držitele BNB tokenu, ale špatné pro trh celkově…“

Arrington dále pokračoval, že burza by měla být opatrná v krocích, které dělá, a nenutit projektům například Binance chain jako jeden z požadavků na zařazení tokenu na jejich burzu. Dodal, že Binance chain by měl sám prokázat své kvality v soutěži konkurentů a pokusit se uspět sám bez takto výrazné pomoci burzy.

Tip redakce: Počet ICOs klesl meziročně o 97 procent, do popředí zájmu investorů se začínají dostávat IEOs

Reakce CZ na sebe nenechala dlouho čekat

Tyto Arringtonovy poznámky nemohly pochopitelně uniknout pozornosti Changpenga Zhao, spoluzakladatele a generálního ředitele burzy Binance, a jeho reakce na sebe nenechala dlouho čekat. K úvodnímu komentáři Arringtona CZ zareagoval slovy:

„Ještě je spousta mincí, které nejsou na naší platformě. Nechystáme se pouštět do boje, kdo zalistuje minci na svou burzu jako první, rádi bychom je viděli i na ostatních burzách.“

Kromě Binance se Arrington také vyjádřil na adresu Justina Suna, zakladatele Tron Foundation, takto:

„To, co znamenali pro havíře kanárci*, to znamená pro americký kryptoměnový svět Justin Sun (@justinsuntron). Aktuálně žije jako svobodný muž v San Francisku tak, jak se má. Pokud (Až) prchne ze země nebo bude zatčen, budeme vědět, že se něco mezi kryptoměnovým průmyslem a USA pokazilo. Pak to bude válka.“

Mohlo by vás zajímat: Světová ekonomika a důvody, proč v nejbližších letech přijde největší krize za padesát let

Závěr

Binance bezesporu patří mezi jednu z nejoblíbenějších kryptoměnových burz na světě a není proto divu, že se spousta projektů snaží dostat na jejich platformu. To sebou samozřejmě nese i nárůst hodnoty jejich BNB tokenu. Jak moc to může být problém, nechávám na čtenářích. Pro mne osobně to je jedna ze zajímavých příležitostí a BNB coin právem patří do mého portfolia.


*Kanárci měli v minulosti uplatnění hlavně v uhelných dolech, kde hrozilo nahromadění výbušné směsi metanu nebo jedovatého oxidu uhelnatého. Jelikož mají mnohem rychlejší metabolismus, tak se u nich následky otravy plynem projeví dříve než u lidí. Pokud přestal kanárek v kleci zpívat či rovnou spadl ze svého bidýlka, bylo zle a lidé museli rychle důl opustit.

Co číst dále?

Do jaké kryptoměny se vyplatí investovat aneb TOP 10 nejziskovějších kryptoměn v roce 2019

Zdroj:
ambcrypto.com

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Petr

V sobotu na Binance myslím že kolem 8 hod ráno se začne obchodovat ONE. V první hodině spadne. Bude to dobrá příležitost k nákupu tedy pokud trhy od prvního nezačnou celé padat. Většinou se nove krypto drží ve spodni hranici den dva a pak udělá dobrý profit. Nebrat jako návod. Jen úvaha.

spot_img