[Večerní souhrn článků] • Analytik: Bitcoin musí vydržet nad hranicí 42 000 • a další články

5
(4)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Analytik: Bitcoin musí vydržet nad hranicí 42 000 USD

Přední analytik a kryptoměnový obchodník Eric Krowna v dnešní analýze tvrdí, že nejdůležitější kryptoměna světa musí držet nad hranicí 42 000 amerických dolarů, jinak hrozí, že klesne až na 32 000 USD. [1]

Analýzy a trhy

27.09.21 Technická analýza BTC/USD – máme vyšší low na týdenním grafu?

Bitcoin (BTC) má po týdenním close, takže se v dnešní analýze přirozeně zaměříme na týdenní graf. Jak jsem říkal ve včerejší video analýze, býci měli posledních několik hodin na to, aby změnili podobu týdenní svíce, která byla v danou chvíli hodně medvědí.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE

Kryptoměny a kryptofirmy

Strach z Číny je nyní strachem z návrhu zákona o infrastruktuře, co je třeba sledovat?

Bitcoin (BTC) je na začátku dalšího týdne s posledním čínským „zákazem“ za zády, ale jeho další „FUD“ příběh se již připravuje. Návrh zákona o infrastruktuře Spojených států je opět na stole, přičemž tento týden pravděpodobně dojde k definitivnímu hlasování o tom, co by mohlo otřást kryptoměnovými obchody.

Cardano čeká masivní pumpa a „je nemožné nebýt býčí na altcoinech,“ říká analytik

Co mohou krypto investoři očekávat v příštích týdnech a měsících, to nikdo nedokáže s jistotou říct. Tento analytik však říká, že nelze nebýt bullish a jmenovitě Cardano podle něj již brzy čeká prudký růst.

Twitter spouští podporu Lightning Network

Sociální síť Twitter spouští podporu pro bitcoinové mikroplatby. Podle dostupných informací zkoumá také implementaci NFT pro účely autentizace. Co dalšího bude jedna z největších sociálních sítí na světě nabízet?

Odpolední zprávy

Souhrn těch nejdůležitějších událostí za uplynulých 24 hodin naleznete v našich odpoledních zprávách. Pokud jste nestihli, můžete to nyní napravit zde.

Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. PŘIDEJTE SE TAKÉ NA NÁŠ DISCORD SERVER.

MEME dne – Současná situace

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 4

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img