Chcete luxusní vůz? Připravte si Bitcoiny

0
(0)

Prodej luxusních automobilů je dalším odvětvím, ve kterém se Bitcoin začal úspěšně zabydlovat. Majitel jednoho z texaských basketbalových týmů hrajících nejvyšší zámořskou basketbalovou ligu NBA, Houstonu Rocket, a zároveň majitel firmy Post Oak Motor Cars, která se specializuje na prodej opravdu luxusních a exkluzivních automobilů, se totiž rozhodl, že bude od kupujících přijímat platby pouze v Bitcoinech.

Bitcoin je vhodný pro větší platby

Tento zajímavý muž, Tilman Fertitta, který je také velkým podporovatelem a fanouškem Bitcoinu uvedl, že se tak rozhodl proto, že Bitcoin je výrazně vhodnější pro platby za zboží  a služby, které mají vyšší peněžní hodnotu (jsou dražší). To zároveň povede ke zlepšení přímé zkušenosti zákazníků s touto kryptoměnou.

Během svého projevu, řekl:

“Vzestup Bitcoinu vyvolal můj zájem. Jakožto přední prodejce luxusních aut, chci vždy nabízet svým zákazníkům ty nejlepší služby a toto spojení umožní každému na celém světě rychlejší a snadnější nákup našich vozidel.”

Tato Fertittova iniciativa přijímat platby za luxusní automobily v BTC, které navíc kupují převážně známé tváře a celebrity, je vítanou dobrou zprávou zejména v této době, kdy Bitcoin, oproti konci minulého roku, ztratil dost ze své hodnoty a někteří již v něj přestali věřit.

Mohlo by vás zajímat: [HODL] Nakupovat se má tehdy, když je hodnota nízko! – je čas vstoupit do dlouhodobých pozic?

Další rozšiřování akceptace Bitcoinu na obzoru

Obchodní ředitel společnosti Bitpay, která se stala klíčovým partnerem tohoto projektu, také ve svém vyjádření nešetřil optimismem. Pevně věří, že tato iniciativa pomůže zvýšit popularitu Bitcoinu, neboť luxusní automobily jako Rolls-Royce, Bentley a Bugatti jsou stále více oblíbenými a žádanými.

Fertitta také přislíbil, že všechny jeho společnosti napříč všemi sektory budou přijímat pouze Bitcoiny. To by mělo přispět k podpoře přijetí této virtuální měny. Zároveň přirovnal Bitcoin k internetu v době jeho vzniku a tvrdí, že Bitcoin neselže a neskončí, jak tvrdí některé předpovědi, ale vydrží a stane se tak úspěšný, jako je internet dnešní doby.

Tip redakce: Dosáhnou kryptoměny všeobecné akceptace již v roce 2019?

Federal Deposit Insurance Corporation

S přáním a cílem zlepšit akceptaci Bitcoinu, by Fertitta také rád viděl jeho pojištění vládou Spojených států. Říká, že uživatelé by tím získali větší pocit bezpečí během nákupů a používání tohoto digitálního aktiva.

“Jděte do banky a zkuste si vybrat milion dolarů. Zjistíte, že nemají peníze. A to peníze jsou pouze papír. Tu samou roli zvládá i Bitcoin, ale ten není pojištěn u FDIC. A dokud nebude pojištěn, je zde velká skupina lidí, kteří jej ani nikdy kupovat a používat nezačnou.”

Pro vysvětlení doplňuji, že Federal Deposit Insurance Corporation je korporace vlády Spojených států amerických, která zajišťuje pojištění vkladů, aktuálně do výše 250 000 USD na vkladatele a banku.

Doporučujeme seriál: Historie papírových peněz – část první – Okolnosti vzniku prvních papírových peněz

Závěr:

Post Oak Motor Cars je prvním velkým prodejcem automobilů, který se rozhodl přijímat Bitcoin jako hlavní prostředek plateb a přidal se tak do stále se rozrůstající rodiny podobných podniků. Každá taková zpráva je pro rozšíření povědomí o kryptoměnách velmi důležitá, tady je navíc podpořena cílovou skupinou (celebrity, bohatí a důležití lidé). A pokud byste se rozhodli pro nový luxusní vůz, podívejte se na nabídku Oak Motor Cars a třeba si vyberete ten pravý a sami tak přispějete k akceptaci kryptoměn 🙂

Zdroj:
zycrypto.com

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img