[Souhrn článků] + Přední evropské banky se díky regulacím orientují na kryptoměny

5
(1)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Přední evropské banky se díky regulacím orientují na kryptoměny

Díky novému regulačnímu rámci MiCA, který přináší jasné směrnice, se největší banky v Evropské unii začínají orientovat na řešení v oblasti kryptoměn. V květnu 2023 přijala Evropská rada první komplexní právní rámec pro kryptoprůmysl, zaměřený na ochranu investorů prostřednictvím přísnějších standardů transparentnosti a pravidel proti praní špinavých peněz.

Podle Lukase Enzersdorfera-Konrada, zástupce generálního ředitele společnosti Bitpanda, nyní evropské banky získávají důvěru ve vývoj kryptosluežeb, přestože jim chybí technické znalosti a infrastruktura. To je důvod, proč hledají spolupráci s poskytovateli kryptoslužeb, jako je Bitpanda. [1]

Podívejte se také na náš kalendář akcí, ať vám neunikne žádná kryptoměnová událost.

Analýzy a trhy

23.4.2024 Přehled trhu: Hluboký propad technologických akcií. Zlato překonává výkon akciového trhu

V pátek se akciové trhy propadali o jednotky procent na čele se sektorem umělé inteligence a polovodičů. Skupina společností Magnificient 7 odepsala ze své hodnoty více než 400 miliard USD.

Futures na akcie rostou, Wall Street se snaží o zotavení po propadu technologických společností

Futures na akcie naznačují pozitivní posun, což ukazuje snahy Wall Street stabilizovat se po výrazném poklesu technologických společností minulý týden.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE.

Kryptoměny a kryptofirmy

Právníci SEC rezignují kvůli kryptoměnové kauze

Komise pro cenné papíry a burzy (SEC) se dostává pod silný tlak. Jejich názory a jednání často soudy vracejí jako neopodstatněné, svévolné nebo dokonce účelově vytvořené. Posledním takovým případem je kauza DEBT Box. Právníci SEC, zapojení do případu, včera raději sami rezignovali.

Ethereum masivně mizí z burz, připravuje se na velký pohyb

V posledním týdnu došlo k významnému odlivu Etheru z centralizovaných burz. Pohyby tak naznačují rostoucí důvěru investorů v budoucí cenový vývoj této kryptoměny.

Bitcoinový halving ovládly internetové memy

Jako by nestačilo, že halving vyšel na dvacátého dubna, známý rovněž jako mezinárodní den marihuany. ETF od Blackrocku den předtím dosáhlo čistého přílivu 69. den v řadě.

Zlatu se daří v době ekonomických nejistot a geopolitického napětí

Zlato, drahý kov, který je dlouhodobě považován za bezpečné aktivum, v pátek zaznamenalo značný nárůst ceny. Přispěla k tomu souhra geopolitického napětí a ekonomické nejistoty.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Pro další obsah se neváhejte přidat také na náš oficiální server KRYPTOMAGAZIN CZ

Zaregistrujte se na Binance skrze tento odkaz a získejte 10% slevu na obchodní poplatky

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 1

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img