[Večerní souhrn článků] •  Michaël van de Poppe: Bitcoin může dosáhnout 40 000 USD před drsnou korekcí • a další články

5
(1)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

 Michaël van de Poppe: Bitcoin může dosáhnout 40 000 USD před drsnou korekcí

Analytik a zakladatel společnosti Eight Michaël van de Poppe ve své nedávné analýze prohlásil, že cena bitcoinu může dosáhnout hranice 40 000 USD, než nastane korekce trhu. Podle van de Poppeho korekce může být příležitostí pro ty, kteří hledají vstupní body. Nicméně, před tím, než se trh opět otočí, může se ještě nějaký čas pohybovat dolů. Další informace o vývoji ceny kryptoměn naleznete v našich pravidelných technických analýzách a streamech níže. [1]

Analýzy a trhy

Trhy pod lupou: Inflace klesá pomalu, je na obzoru korekce?

Hlavní událostí uplynulého týdne bylo zveřejnění lednové inflace v USA. Investory její hodnota nemile překvapila, v prvním letošním měsíci dosáhla 6,4 %. Je to sice o něco méně než v prosinci, kdy byla inflace 6,5 %, ale zároveň o mnoho víc, než čekali analytici (6,2 %). Narušila se tak dynamika zpomalování inflace. Otázka je, jak se k tomu postaví Fed.

21.02.23 Analýza ETH/USD – Útok na rezistenci

Ethereum kurz toho v posledních několika týdnech příliš nepředvedl. Pořád se nacházíme mezi dvěma pásmy. A zatím nejsou ty pokusy o průlom nijak valné. Víceméně stejná situace je na celém trhu s altcoiny. Občas něco náhodně pumpne, ale to je tak všechno. Proto nemá smysl se tolik altcoiny zabývat. Kromě tedy šampióna v podobě Ethereum.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE.

Kryptoměny a kryptofirmy

Japonsko začne v dubnu testovat CBDC

Japonská centrální banka spustí letos v dubnu pilotní program pro vydávání digitálního jenu, což by mohlo vést k oficiálnímu spuštění digitální měny. Země by se tak zařadila mezi další státy testující CBDC.

Bosch je partnerem ve vývojové nadaci Web3 s hodnotou 100 milionů dolarů

100 milionů dolarů je vyčleněno na grantový program financující vývoj Web3, umělé inteligence (AI) a decentralizovaných technologií ve spolupráci mezi společnostmi Bosch a Fetch.ai.

Fight Out představuje doporučovací program s odměnou 5 % – projekt v předprodeji vybral již přes 4,4 mil. dolarů

Nový projekt typu P2E – Fight Out vybral v současném předprodeji 4,4 milionu dolarů a nyní poskytuje velkorysý 5% program na doporučování nových uživatelů. Jednoduše navštivte domovskou stránku Fight Out, přidejte svou kryptoměnovou peněženku, klikněte na tlačítko „5% Referral link“, a zkopírujte svůj osobní referral link a zúčastněte se doporučujícího programu.

Nový CEO YouTube je nakloněn blockchainu

Susan Wojcická, dlouholetá generální ředitelka YouTube, oznámila ukončení svého působení v pozici a změnu směřování svojí kariéry. Na pozici jí nově nahradí Neal Mohan, dosavadní produktový ředitel. Ten má velmi kladný vztah k blockchainu, NFT a web3 technologii.

Příchod Bitcoin Ordinals může významně posunout celý kryptoměnový sektor

Příchod protokolu Ordinals, který umožňuje vytváření bitcoinových NFT, se časově shoduje s velkým cenovým skokem Bitcoinu (BTC). Když k tomu přidáme fakt, že Komise pro cenné papíry (SEC) nevnímá Bitcoin jako cenný papír, vyvstává před námi budoucnost Bitcoinu v býčích barvách.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 1

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img