[Večerní souhrn článků] • Cena bitcoinu se vrátila nad hranici 16 000 USD • a další články

3
(2)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Cena bitcoinu se vrátila nad hranici 16 000 USD

Bitcoin, který se během včerejšího dne dostal na dvouletá minima, se nyní vrátil nad hranici 16 000 amerických dolarů. Menší zotavení přichází poté, co se hlavní podpora BTC objevila na 12 000 USD. V době psaní zprávy se cena BTC pohybuje okolo 16 148 USD. [1]

Analýzy a trhy

22.11.22 Analýza BTC/USD – Dlouhodobá perspektiva, jak nízko můžeme jít s cenou?

Kurz bitcoinu (BTC) dlouhodobě jenom rostl a nikdo proto není moc připravený na velmi medvědí scénáře, které mohou přijít. A to je chyba. Jakmile totiž začne ve Spojených státech recese, můžeme očekávat prohloubení již tak tvrdého medvědího trhu. Je dobré si uvědomit jednu zásadní věc.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE.

Kryptoměny a kryptofirmy

Institucionální investoři rekordně shortují ethereum (ETH) uprostřed „hluboce negativního“ sentimentu: CoinShares

Přední správce digitálních aktiv zjišťuje, že institucionální investoři nalévají větší množství kapitálu do short pozic prostřednictvím krypto investičních produktů, než kdy dřív.

Většina bitcoinových adres je aktuálně ve ztrátě

Nejnovější data analytické společnosti IntoTheBlock ukazují, že více než 50 % bitcoinových adres po celém světě se aktuálně nachází ve ztrátě. Jaké další informace plynou z dat společnosti IntoTheBlock?

Jak koupit Calvaria token?

V dnešním článku si představíme průvodce na to, jak můžete snadno nakoupit Calvaria tokeny v předprodeji.

Hongkong věří, že volatilita stablecoinů se může přelít do tradičních financí

Letošní pád krypto gigantů znovu zažehl otázky o stabilitě kryptoměn a jejich dopadu na fiat ekosystémy. Hongkongský měnový úřad (HKMA) vyhodnotil situaci a zjistil, že nestabilita kryptoaktiv, včetně stablecoinů krytých aktivy, se může potenciálně přenést do tradičního finančního systému.

Fed se spojil s dalšími americkými bankami za účelem dalšího prozkoumání digitálního dolaru

Americké banky se spojují, aby společně s Federálním rezervním systémem prozkoumaly možnosti digitálního dolaru. Centrální banky po celém světě se předhánějí ve vývoji digitálních verzí svých měn.

Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. PŘIDEJTE SE TAKÉ NA NÁŠ OFICIÁLNÍ DISCORD SERVER.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 3 / 5. Počet hlasujících 2

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img