[Večerní souhrn článků] • Švýcarská pojišťovna AXA začíná přijímat bitcoiny • a další články

5
(3)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Švýcarská pojišťovna AXA začíná přijímat bitcoiny

Pojišťovací firma AXA nabídla svým zákazníkům možnost platit své účty pomocí Bitcoinu. Platby prostřednictvím BTC budou přijímány téměř u všech produktů této švýcarské pojišťovny. [1]

Analýzy a trhy

15.04.21 Technická analýza BTC/USD – Bitcoin drží nad březnovým ATH

Od včerejší analýzy na Bitcoin (BTC) se nám trh krapet pohnul, ale zatím se nejedná o nic zásadního. Leč osobně jsem jaksi doufal, že velmi brzy otestujeme 67 000 USD, protože potřebujeme znát na této hladině reakci kurzu.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE

Kryptoměny a kryptofirmy

Virtuální svět vám může pomoci si vydělat

Herní svět je obsáhlý. Generální ředitel společnosti Altitude Games Gabby Dizon si myslí, že virtuální realita inspirovaná science fiction Metaverse se všude kolem nás vytváří s rostoucí rychlostí. I když si myslí, že jsme stále „ve velmi raných fázích“ jeho budování, hry založené na blockchainu již vytvářejí robustní herní ekonomiky.

Použití Bitcoinu k nelegalitě je minimální, uvedl bývalý šéf CIA. Navzdory neinformovanosti politických elit

Bitcoin právě získal důvěru a podporu od poněkud nečekaného a nepravděpodobného zdroje – bývalého ředitele americké zpravodajské služby CIA Michaela Morella.

Analytici z Messari kritizují blockchain Binance

Výzkumníci z analytické společnosti Messari se zaměřili na Binance Chain kryptoměnové burzy Binance. Analytici varují před hrozící centralizací protokolu. Co dalšího výzkumníci ze společnosti Messari zjistili?

TOP 10 kryptoměn pro rok 2021 (1. díl)

Kryptotrh si užívá bitcoinový býčí běh a začínající altcoinovou sezónu. Na trhu je tak čím dál více možností, jak se stát investorem. Zejména pak nováčci jsou zvědaví a pátrají, co do svého portfolia zahrnout.

Jak dopadly výsledky veřejné konzultace ECB k zavední digitálního eura?

Evropská centrální banka (ECB) se již nějaký ten čas zabývá otázkou zavedením digitální měny centrální banky. Na svou výzvu obdržela mnoho reakcí, týkajících se hlavně soukromí potenciálního digitálního eura.

Odpolední zprávy

Souhrn těch nejdůležitějších událostí za uplynulých 24 hodin naleznete v našich odpoledních zprávách. Pokud jste nestihl, můžete to nyní napravit zde.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 3

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img