[Video] 35 procent zhodnocení naší strategie za dva týdny – co vy na to?

4
(1)
Josef Šťastný
Josef Šťastný
O obchodování na burze se zajímám už asi 7 let. K mým oblíbeným trhům kromě krypta patří forex. Velký přínos tradingu a investování vidím v tom, že nám mohou rozšířit naše obzory a pomoci převzít více zodpovědnosti za naše finance. Kromě burzy učím meditaci a zajímám se o buddhismus.

Erik předpokládal, že strategii bude muset optimalizovat, což je běžný postup, nicméně k optimalizaci zatím není důvod. Sám je příjemně překvapen výsledky naší strategie, kterou testoval v uplynulých dvou týdnech.

Testování prováděl na jednohodinovém (H1) a půlhodinovém (M30) timeframe. Na jednohodinovém TF nám strategie nadělila pěkných 19%, a na půlhodinovém 30%, jak ukazují screeny níže. Riskujeme 1% kapitálu při páce 1:100, jak jsme hovořili již v minulém díle.

H1:

M30:

Je možné riskovat již větší procento našeho kapitálu?

Erik tvrdí, že vyvozovat závěry ohledně účinnosti strategie by bylo zatím předčasné, nicméně na M30 máme už 68 obchodů, takže určitou relevanci toto číslo má. Následující týdny nám ukáží, jestli strategie je funkční či nikoliv. Mohlo se totiž stát, že trh na BTC v minulých dvou týdnech přesně odpovídal tomu, co strategie potřebuje pro svou úspěšnost; až se změní sentiment, uvidíme, jestli nám strategie bude nadělovat pěkné zisky i nadále.

Nevýhodou zatím zůstává, že strategie není plně automatizovaná a Erik nastavuje TP a SL ručně z předchozích průměrných hodnot. Nicméně na plné automatizaci pracuje.

Řekněte nám v komentářích na youtube, jak funguje strategie vám a jestli jste ji zkoušeli na jiném instrumentu než na BTC a jaké jste měli výsledky, mohlo by to být zajímavé.

  1. [VIDEO] Vytváříme funkční obchodní strategii, včetně skriptu
  2. [VIDEO] Pokračujeme ve vytváření strategie na obchodování kryptoměn
  3. [Video] Swingové obchody – strategie supportů a rezistencí (Erik Satina)
  4. [VIDEO] Jaké jsou výsledky naší obchodní strategie?

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 4 / 5. Počet hlasujících 1

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img