[Večerní souhrn článků] • Kolaps kryptoburzy FTX může změnit standardy kryptoprůmyslu • a další články

0
(0)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Kolaps kryptoburzy FTX může změnit standardy kryptoprůmyslu

Odborníci na kryptoměny se domnívají, že po pádu kryptoměnové burzy FTX dojde na zvýšenou regulační kontrolu centralizovaných burz. Několik kryptoměnových burz by tak přísnější regulace mohly vyřadit ze hry. [1]

Analýzy a trhy

25.11.22 Analýza BTC/USD – nudné zakončení týdne, čeká se na měsíční close

Kurz bitcoinu (BTC) se pořád drží nad supportem, který je kolem 16 000 USD. Trh je velmi klidný, bez jakékoliv znatelnější volatility. Objemy jsou též velmi malé. A jen se víceméně čeká. Ale na co se čeká? Blíží se konec měsíce listopadu. A s koncem měsíce se často stává, že dochází rychle k reakci.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE.

Kryptoměny a kryptofirmy

Negativní sentiment v kryptu je na historickém maximu, říká makro guru Raoul Pal

Nikdy jsem nic podobného neviděl, říká dlouholetý obchodník Raoul Pal na margo negativního sentimentu na kryptotrzích. Dlouhodobě je bullish…

New York se stává prvním státem USA omezující těžbu kryptoměn

Americký stát New York se stává první oblastí ve Spojených státech amerických, kde bylo schváleno omezení těžby kryptoměn PoW. Důvodem omezení těžby je ochrana životního prostředí.

ICO Calvaria vybrala již 2 miliony USD – Kupte token Calvaria v předprodeji, který se chýlí ke konci

Epická fantasy play to earn bitevní karetní hra Calvaria předčasně končí předprodej svých tokenů RIA. Takže investoři musí postupovat rychle, nebo promeškají svou příležitost účastnit se předprodeje tohoto tokenu. Calvaria získala již téměř 2 miliony dolarů a v současné době je ve 4. fázi výběru finančních prostředků. A to na ceně tokenu RIA na 0,025 dolaru.

Black Friday na FastChange.cz – dnes si můžete nakoupit i prodat kryptoměny se slevou

Black firday je tady. Ani směnárna FastChange na něj nezapomněla. Dnes si totiž sáhli na feečká (poplatky) a poskytli maximální možnou slevu. Takže směníte za nejlepší možný kurz v roce.

Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. PŘIDEJTE SE TAKÉ NA NÁŠ OFICIÁLNÍ DISCORD SERVER.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img