Partnerství Samsungu potvrzeno: Cena Enjin Coinu (ENJ) vzrostla o 75 %

0
(0)

Cena Enjin Coinu (ENJ) vzrostla za posledních 24 hodin o více než 75 %. Vzrůst ceny potvrdil CoinMarketCap. Partnerství Enjin Coinu se Samsungem by mohlo být znakem technologie směřující do odvětví e-gamingu.

Částečně se také očekávalo, že cena ENJ vzroste. Za poslední den získal Enjin Coin více než 75% nárůst své hodnoty. Momentálně (během psaní tohoto článku) se ENJ obchoduje za 0,21 USD. Podle všeho jde o aktuálně nejvýkonnější altcoin ze seznamu 100 kryptoměn uvedených na CoinMarketCapu. Tržní limit Enjinu je ve výši 127 miliard dolarů.
ENJ nepociťuje výrazný nárůst cen v průběhu noci poprvé. Jen před několika týdny, kdy se teprve začaly šířit zvěsti o partnerství Enjinu se Samsungem, se cena této kryptoměny navýšila jen přes noc o 300 %.

Míří Samsung do e-gamingu?

Potvrzení partnerství mezi společností Samsung a Enjin signalizuje úsilí tohoto technického giganta zvýšit svou šanci na úspěch na rychle rostoucím trhu e-sportů v regionu. Je důležité poznamenat, že Enjin sídlí v Singapuru a vytváří celý herní ekosystém. Je tedy zřejmé, že Samsung směřuje do oblasti kryptoměn. Důvodem je i to, že nový smartphone S10 bude obsahovat mimo jiné hardwarové řešení pro ukládání dat týkajících se kryptoměn. Zpočátku bude podporovat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cosmo Coin (COSM) a již zmíněný Enjin Coin (ENJ).

Zdroj:
cryptopotato.com

Co číst dál?

Moorův zákon dále žije! – Tektonické pohyby ve světě výpočetních technologií navždy změní informatiku

Přeloženo ze slovenského originálu, který pro vás připravila Katarína.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
5 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Míra

” před několika týdny, kdy se teprve začaly šířit zvěsti o partnerství Enjinu se Samsungem, se cena této kryptoměny navýšila jen přes noc o 300 %.”

A o tom váš kryptomagazin informoval?

Honza

Pokud to ví, tak to předem nepoví 🙂 tak to HODL ve světě krypto chodí..

k 001

Market kap $180 761 224 tady stačí 2 větší velryby aby zmanipulovali cenu směrem nahoru a čekali na ovce až se chytí .To co má pod miliardu tržní hodnoty se dá velmi lehce zmanipulovat tak že 300 % je směšné .

k 001

Proč akcie nejdou manipulovat protože jsou tam tržní hodnoty ve stovkách miliard či v bilionech to je úspěch bez manipulací až tohle čísla dosáhnou alty tak pak se bavme o čistých obchodech a ne o podvodech na trzích za účelem zisku .

Míra

to je asi fakt

spot_img