Nový bull-run přijde každým okamžikem – říká CEO Binance Zhao Changpeng

0
(0)

CEO kryptoburzy Binance Zhao Changpeng je významná osoba s velkým vlivem. Jeho prohlášení z minulého týdne na asijském Consensu v Singapuru plné optimismu a naděje může v posledních dnech nejistému trhu dodat pozitivní náladu a dlouho očekávané směřování vzhůru.

Zhao Changpeng

Kombinací dvou anglických slov Binary Finance – tedy Binance – pojmenoval v roce 2017 Zhao Changpeng svou nově vzniklou burzu, nabízející obchodování s kryptoměnami. Pro její intuitivní a pohodlné rozhraní, kvalitní servis a zákaznickou podporu, se Binance rychle stal jednou z pěti nejnavštěvovanějších krypto burz na světe.

Tip redakce: Binance – návod (registrace, vklad, exchange)

Minulý týden v rozhovoru pro magazín CryptoGlobe na otázku kdy očekává obrácení dlouhodobého trendu, odpověděl:

,,Trhy neanalyzuji, protože cokoliv řeknu, bude vždy velice kontroverzní a lidé si to potom čtou a kupují nebo prodávají podle toho. Jako ředitel burzy svým způsobem cenu ovlivňuji, ale pokud se podíváte na grafy, je zřejmé, že právě teď v roce 2018 vidíme v oblasti 6000$ velice silný support, zatímco v roce 2015 to bylo 200$. Dívám se na to z perspektivy několika let a vůbec nemám pocit, že bychom byli v medvědím trhu.
Vždy sleduji dlouhodobé hledisko. Sám nikdy neobchoduji. Vždy jen nakoupím a držím.”

a především dodává:

,,Myslím si tedy, že se býčí trh vrátí každou minutou a historicky je období od října do prosince vždy dobré. Před Vánocemi jsou obvykle měsíce, kdy cena velmi vzroste. Neříkám, že se to tento rok stane. Nepredikuji, pouze reaguji.”

Na otázku zda stále platí jeho optimistický výhled do budoucnosti předpovídající až tisícinásobné navýšení celkové kapitalizace kryptotrhu, který uveřejnil na svém twitterovém účtě 13. 9. 2018 odpovídá, že: ,,absolutně”.

V rozhovoru se dále dočtete vyjádření k podezřívání ostatních burz z manipulace objemů. Dále také jaké nutné kroky je potřeba učinit před zalistováním nové mince na burzu.

Mohlo by vás zajímat: Za čím stojí rekordní volume burzy bitmex

Závěr

Zhao Changpeng zcela jistě stojí ve střetu zájmu a podobná prohlášení je třeba brát zodpovědně a s nadhledem. Na druhou stranu z pohledu dlouhodobého vývoje Bitcoinu se poslední rok skutečně zdá jako přirozená a zdravá korekce, po jejímž ukončení obvykle následuje opětovný růst. Navýšení objemů obchodování a poslední krátkodobý bull-run u některých altcoinů může skutečně naznačovat, že jsou býci již odpočatí a připravení zahájit nové rodeo.

NAŠE NEJNOVĚJŠÍ VIDEO

Zdroj:
cryptoglobe.com

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img