5927$ – Bitcoin je na letošním minimu – čas na otočku?

0
(0)
Dariusz Matuszyński
Dariusz Matuszyński
Jsem zakladatelem portálu Kryptomagazin.cz, o kryptoměnách na české scéně nebylo prakticky nic, a tak jsem se rozhodl to napravit. Mám rád myšlenku decentralizace, trochu toho cypherpunku a kryptoanarchie. Krypto odvětví je můj svět, kde se denně pohybuji a pracuji, nemohu to tedy již nazvat koníčkem nebo zálibou. Rád vás na vašem kryptomagazínu vždy uvítám :)

A je to tady. Málokdo ještě po týdenním růstu věřil, že Bitcoin předvede další volný pád, ale je to tady. Od rána 22.6. jsme svědky obrovského dumpu, který se stále nezastavil. Padá Bitcoin a padá i zbytek trhu.

Získejte exkluzivní analýzy a pohledy na trh za 10 € měsíčně na webu Trading11

Před necelou hodinou se Bitcoin zřítil až na 5927 $. V době psaní tohoto článku jsme však o stovku výše. Co zapříčinilo dnešní divadlo, o tom se můžeme jen dohadovat. Podle všeho jde o kombinaci několika faktorů.

  1. Technická analýza neustále ukazovala DOWN
  2. Kobayashi začal vyplácet věřitele zkrachovalé burzy Mt. GOX (ta v roce 2014 zapříčinila pád kryptoměn srovnatelný s tím letošním)
  3. Japonský regulátor si objednal kontroly šesti největších kryptoburz v zemi. Mimo jiné i na BitFlyer

Naši analytici s tím počítali

Tento pád byl očekáván i ze strany našeho traderského týmu, který působí na webu Trading11.com. Omílali jsme to tam neustále dokola a nespočet indicií jsme vložili i do článků na Kryptomagazínu.

Například tady, do tohoto kousku o Litecoinu nebo do této video-analýzy na našem YouTube (přihlaste se k odběru, každou středu tam přidáváme video-analýzu z Trading11 zcela ZDARMA!).

A samozřejmě, pád jsme predikovali v téměř každé analýze na Trading11. Dokonce jsme za to schytali vlnu kritiky, protože během týdne situace na první pohled vypadala pozitivně.

Jak se trh bude vyvíjet nadále, momentálně není na 100 % jasné. Kulaté číslo 6000 $ působí jako velmi silný support, který už v minulosti několikrát odolal tlaku medvědů. Vydrží i tentokrát? Je třeba si počkat. Pokud bychom však klesli pod, další zastávka nás čeká na …

Více vám nebudeme prozrazovat. My v tom máme jasno, no bohužel, tyto informace jsou ukryty v členské sekci na Trading11.

[Návod] Ako si kúpiť členstvo na Trading11

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
6 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Petr

Tak to je opravdu velice vtipne…kazda vase analyza konci zaverem…pujde to dolu nebo nahoru…a nyni se na tohle odvolavate? Dokonake sem se pobavil. Diky

Alois

Nejlepsi je konec…jak se snazi detinskym zpusobem nalakat na placene clenstvi. Ja mam taky jasno….bud bych musel byt na drogach nebo by uroven zdejsich clanku musela byt na zcela jine urovni, abych za takove clenstvi platil. Tady se chodim akorat zasmat…coz je za 200,- celkem malo.

samslav84

Celý týždeň sme schytávali hate, pretože sme predikovali pokles a kryptomeny rástli. A teraz schytávame hate, pretože sme poukazujeme na to, že sme mali pravdu. Tak… ja už neviem. Ak sa niekomu nepáči, nech nečíta
Nikto nikoho nenúti platiť ani čítať tento článok. Tak by ste sa mali prestať tváriť ako obete.

Kytka

Já bych z toho drama nedělal. Pokud jsme vám prodloužili život smíchem, tak určitě přijďte zas, je to zdarma. Za drobný poplatek je pouze část obsahu na T11. Že jsme očekávali pokles je pravda, potvrdí to naši opravdoví čtenáři. Zda si zaplatíte členství na T11 je na vás, nikdo vás do ničeho nenutí.

Boris

Dobrý deň,
kde prosím by som mohol nájsť informácie v ktorých máte jasno a sú ukryté v členské sekcii trading11?
Ďakujem

samslav84

analýza BTC… včerajšia a čoskoro bude aj dnešná

spot_img