[Večerní souhrn článků] • Ministerstvo financí Kypru doporučuje budování kapacit pro kryptoprůmysl • a další články

5
(3)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Ministerstvo financí Kypru doporučuje budování kapacit pro kryptoprůmysl

Kyperské ministerstvo financí ve svém dokumentu zdůraznilo potřebu urychlit budování kapacit pro kryptoměnový průmysl. Ministerstvo tak zveřejnilo národní hodnocení rizik kryptoměn i jak regulovat kryptoměnové odvětví. [1]

Analýzy a trhy

14.12.21 Technická analýza BTC/USD – lokální dno je tady?

Bitcoin (BTC) se zase propadl, ale opětovně se kurz zachytil v blízkosti 47 000 USD. Povede se nakonec uvedená hladina ubránit? Jak jsem se nechal slyšet například včera, dovolil bych si tvrdit, že rozuzlení může přijít již tento týden.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE

Kryptoměny a kryptofirmy

Ukrajinská centrální banka použije Stellar k pilotnímu projektu CBDC

Nadace Stellar Development Foundation dnes oznámila, že blockchain Stellar bude použit k pilotnímu projektu elektronické verze hřivny, ukrajinské národní měny.

Zde je skutečný důvod ochladnutí kryptoměnových trhů: Raoul Pal

Makro guru Raoul Pal říká, že může existovat konkrétní důvod, proč se krypto trhy v poslední polovině roku 2021 zastavily.

MMF: Regulace o kryptoměnách by měly být komplexní a koordinované

Mezinárodní měnový fond (MMF) před nedávném vydal doporučení, jak regulovat kryptoměnový sektor. Dle MMF by předpisy o kryptoměnách měly být komplexní, konzistentní a koordinované. Co dalšího se uvádí v příspěvku Mezinárodního měnového fondu?

Německé spořitelny chtějí svým klientům umožnit investovat do BTC

Německé spořitelny údajně plánují umožnit zákazníkům investovat do hlavních digitálních měn, jako je Bitcoin (BTC) a Ethereum (ETH), a to přímo z běžných účtů.

Šéf Binance: Neprodávejte levně své bitcoiny Saylorovi z MicroStrategy

Agresivní nákupy bitcoinů v podání Michaela Saylora zaujaly také generálního ředitele známé kryptoměnové burzy Binance Changpenga Zhaoa (CZ).

Odpolední zprávy

Souhrn těch nejdůležitějších událostí za uplynulých 24 hodin naleznete v našich odpoledních zprávách. Pokud jste nestihli, můžete to nyní napravit zde.

Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. PŘIDEJTE SE TAKÉ NA NÁŠ DISCORD SERVER.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 3

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
David
Hodnocení článku :
     

Výstižné mem

spot_img