Tone Vays říká, že na 99 % BTC dosáhne 100 tisíc dolarů! Potřebuje jen překonat ATH

0
(0)
Kytka
Kytkahttps://kryptohodler.cz/
Člen týmu KM od začátku roku 2018. Zástupce hodlerské komunity, zakladatel webu KryptoHodler.cz. Autor se zaměřením na zajímavé novinky z kryptosvěta, propagátor finanční svobody a osobního rozvoje. Kytka je oddaný šiřitel "semínek" pozitivního přístupu k životu a snahy o změnu k lepšímu.

Tone Vays, bývalý rizikový analytik Bear Stearns a v kryptosvětě velmi známá osobnost, je velmi optimistický, co se týče dlouhodobého růstu Bitcoinu.

Kdo je Tone Vays?

Pracoval na Wall Street 10 let. Ze začátku pracoval jako Risk Analytik v Bear Stearns a později se stal viceprezidentem v JP Morgan Chase. Specializuje se na ekonomické trendy, obchodování a analýzu rizik. Od roku 2013 byl velmi aktivní v šíření povědomí o ekonomické svobodě. Tento známý influencer v kryptosvětě mimochodem letos zavítal do Paralelní Polis.

Růst na 100 tisíc dolarů?

Pokud jde o Bitcoin maximalismus, Tone Vays je členem. Altcoinům moc nefandí, zato Bitcoinu věří velmi. Podle něj bude nyní velkým testem to, zda BTC dokáže překonat maximum, dosažené loni v červenci, kdy BTC dosáhl až téměř na 14 tisíc dolarů.

Dalším důležitým bodem pak bude ATH v úrovni přibližně 20 tisíc dolarů. Tolik stál Bitcoin koncem roku 2017, než přešel do dlouhodobého downtrendu, který máme stále v živé paměti.

Pokud bude král kryptoměn schopný toto maximum kdykoli v dlouhodobém horizontu dosáhnout, resp. překonat, Vays říká, že bude následovat 100 000 USD.

Uvádí:

“Pokud se tento týden uzavře nad 9 000 $, stávám se v únoru býkem. […] Jsem připraven vyhlásit býčí trh? Ne. Máme nižší maximum, máme vyšší minimum, ale potřebujeme vyšší maximum.

Nevadí mi nákup bitcoinů [nad 13 900 $]. Nevadí mi zde koupit bitcoiny. Možná prodám své auto. Možná prodám svůj byt. Nevím, něco vymyslím. Nemám problém s nákupem bitcoinů za 20 000 $. Nemám s tím problém, protože pak si budu na 99 % jistý, že můj Bitcoin bude stát 100 000 $. Ale nejsem ochoten koupit Bitcoin s očekáváním, že klesne o 50 %.“

Na optimismus je brzy!

Stejně jako Vays, také Scott Melker z TexasWest Capital říká, že je předčasné otevírat šampaňské. A to i navzdory tomu, že byl leden 2020 nadprůměrně úspěšný měsíc. Melker nyní sleduje úroveň 10 540 $ jako důležitý cenový level pro další vývoj:

Cena a objem rostou společně a naznačují býčí trend… Je příliš brzy na oslavu. [ale…] Downtrend je pravděpodobně zlomený.

Závěr

Pokud sledujete Bitcoin z dlouhodobého hlediska, mohou být pro vás být uvedené cenové úrovně zajímavé. Trocha optimismu se hodí. Tone Vays nám ho dodává svou důvěrou v to, že pokud se BTC dostane nad aktuální ATH, budeme na 99 % svědky růstu někam do oblasti okolo 100 tisíc dolarů. A pokud jde o altcoiny… Alespoň ty, které do té doby přežijí, by pak pravděpodobně měly růst také.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
14 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Franta

BTC se už nikdy nepřiblíží k hranici 20 000 USD !!

Kalim

A já si zase myslím, že bitcoin může v růstu zastavit pouze zákaz států. Pokud mu státy nebudou stát v cestě, tak bude dál stoupat. Sice s korekcemi, ale stoupat. do všeho okolo Bitcoinu už se investovalo moc času, peněz a práce na to aby to byla jen bublina.
Stát se může cokoli, ale nikdo mu nemůže upřít, že ten potenciál k růstu tam je.

pinďa

Francku máš recht !

pietro

Ne, mas pravdu. On ji totiz prosvisti takovym tempem, az ti z toho spadne brada.. 🙂

Václav

Nebuď naivní… Kdo potřebuje BTC za 100tacu?

Drake

Nikdo, ale kdyz stál 8 usd tak ho taky za 8000 usd nikdo nepotřeboval…

Ladilav

Kdo potřebuje v Praze byt za 100 mega? Asi stejně stupidní otázka

Václav

Převeď si tu otazku do řeči čísel a trochu rozumě uvažuj a nedělet tu ze sebe hlupáka. Mou otazku si vůbec nepochopil…..

Mark

Uvidíme, stále je to len na báze “jedna babka povedala” 😀 Nikto nevie presne, čo príde, resp. kým nemá silu to manipulovať. BTW: Zaujímalo by ma, či tu trvá schvaľovanie komentárov taktiež skoro 24hodín ako na kryptomagazin SK

Kalim

Když budeš investovat do zlata, tak si taky nepůjdeš koupit zlatou cihlu, protože na ní nebudeš mít, ale koupíš si pár unci na horší časy. Celou cihlu kupují velcí hráči a státy. To samé platí i u Bitcoinu až bude za 100 000. Lidé si koupí pár satoshi stejně jako si koupí pár uncí zlata. Jenže s rozdílem, že bitcoin je lépe dělitelný lépe se schová. Uvědom si, v jakém žiješ století.

Václav

Když budu investovat do zlata tak si především spočítám výnos ze své investice. A jelikož vím, že by to bylo 00 prt. Tak zlato pro mě osobně není lukrativní. Rozuměj nejsem hodler a neočekávám konec světa. Nepotřebuji své peníze uschovat ,ale chci je zhodnotit. A to co možná nejvíce a v nejkratším možném čase. A neboj plně si uvědomují v jakém žiji století. Jen očekávám od své investice zhodnocení né úschovu. Raději si pořídim celý BTC než několik unci zlata. Jednoduše proto že na BTC vydělám mnohem víc a v kratším čase.

Franta

Ale taky můžeš v kratším čase o vše přijít. Kryptoměny jsou hazard. Nemůžou na něm vydělávat všichni. Uvědom si, že pokud někdo vydělá na kryptoměnách tak jedině za cenu, že jiný prodělá.

Václav

O vše přijít? Na to bych musel splnit jednu podmínku. Vše prodat pod cenou nákupu. Pod cenou nikdy ne prodávám! To si raději počkám na další kolo. Naleju do burzy další peníze a v pádu do koupím. A pak opět čekám na up. Nebo by musel skolabovat celý kryptotrh abych o vše přišel. Jenže to se nestane. Krypto je rozhodně menší hazard, než v sázet na sport u sázkovek…

Lakatoshi

Mozna,pokud nakupujes BTC,pokud nakupujes nejaky shitcoiny tak je to spis gambling,mysleno jako investice.

spot_img