[PŘEHLED TRHU] Bitcoin Cash klesá navzdory očekávanému hard-forku! Zbytek trhu stagnuje

0
(0)

Kryptoměna Bitcoin Cash dělá tento měsíc skutečné divy. Během několika dní jsme byli svědky prudkého růstu o cca 50 % a následného pádu. Momentálně se tento coin obchoduje za ~ 530 $ a je dost možné, že korekční pohyb dosáhne hladiny 510 $, kde se nachází silný support.

BCH/USD - Bitfinex
BCH/USD – Bitfinex

Podle Technických Analýz, které pro web Trading11 připravil René, se Bcash nachází v sestupném kanálu, který by měl brzy prorazit a opět zaútočit na rezistenční pásmo (červená).

Čas se však krátí! Forkovat se bude už 15. 11. Tedy za necelé čtyři dny a po této události již s velkou pravděpodobností žádné další velké pumpy neuvidíme. Vycházíme přitom z předpokladu, že velcí hodleři Bitcoin Cash tokenů používají fork jako záminku k vytvoření hypu a zvýšení ceny coinu. V konečném důsledku však nakonec dojde k velkému výprodeji.

Z technického hlediska nyní Bcash drží na uzdě rezistenční pásmo v intervalu 600–660 $ a pouze jeho překonáním se nám otevře cesta k dalšímu růstu.

Trh s kryptoměnami nadále stagnuje

Zbytek trhu však převážně stagnuje, resp. se drží ve velmi mírném uptrendu, takže takové výstřelky jsou málo pravděpodobné. Bcash se téměř jistě nedostane přes zmíněnou klíčovou oblast a v následujících týdnech by mohl otestovat 400 $.

Každopádně, nějakou menší pumpu v nejbližších dnech (před forkem) očekáváme. Bude zajímavé sledovat, jak Bcash zareaguje na samotný fork. Pokud se tradeři řídí starým známým pravidlem „Buy the rumor, sell the news“, tak budeme po 15. 12. svědky slušného propadu. Pokud chcete více informací o samotném forku, klikněte na tento odkaz.

Co se týče zbytku trhu, v současnosti vše víceméně stagnuje. I když volatilita se pomalu zvyšuje. Už to není tak špatné jako v říjnu. Ether narostl o 1,5 %, XRP o 8 %. Bcash klesl o 6 %, Stellar předvedl slušný 12% růst… Stále to však není ono a v nejbližších týdnech by se volatilita měla ještě zvýšit.

Co číst dál?

10.11.18 Technická analýza BCH/USD – do hard forku zbývá už jen 5 dní

 

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img