Elon Musk: Bitcoin to dokáže

3.8
(5)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Americký podnikatel, generální ředitel společnosti Tesla a současný majitel Twitteru Elon Musk se opět podělil o svůj názor na nejdůležitější kryptoměnu světa a budoucí vývoj ceny.

Elon Musk opět o bitcoinu

Americký miliardář, filantrop a nejnovější vlastník sociální sítě Twitter Elon Musk se vyjádřil o svůj názor na budoucí vývoj bitcoinu. O největší kryptoměně světa prohlásil, že to dokáže, ale může nastat dlouhá kryptoměnová zima.

Ve vláknu na sociální síti Twitteru Elon Musk prohlásil:

Bitcoin to zvládne, ale může to být dlouhá zima

Elon Musk tak reagoval na příspěvek investora Jasona Calacinese a umělce D.A. Wallacha, kde může být BTC za rok. Bitcoin v listopadu minulého roku dosáhl historických maxim. Letošní rok však znamenal pro kryptoměnové trhy razantní šok.

Americký miliardář se po koupi společnosti Twitter více zapojil do diskuze okolo kryptoměnového průmyslu. Elon Musk není jediný, který věří ve světlou budoucnost bitcoinu. Ve vláknu se vyjádřilo kladně na adresu kryptoměnu řada dalších významných lidí.

V době psaní článku se cena BTC pohybuje okolo 16 472 USD dle KMC.

Závěr

Kryptoměnový trh v současné době zažívá krizi způsobenou kryptoměnovou burzou FTX. Co si o tom myslíte vy? Kde podle vás bude bitcoin v příštím roce? Podělte se s námi o svůj názor do komentářů nebo na sociální sítě. Celé vlákno si můžete pročíst pod přiloženým odkazem ZDE. [1]

Jsme nově také na sociální síti LinkedIn. Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Nezapomeňte se také připojit na náš oficiální discord server KRYPTOMAGAZIN CZ, kde naleznete další zajímavý obsah. Máme také Youtube kanál, kde můžete dát odběr, aby vám neuteklo žádné video nebo stream. Podporu nám můžete vyjádřit skrze Patreon ZDE.

Zdroje:

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 3.8 / 5. Počet hlasujících 5

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
9 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Rob

Víte, co mě vždycky fascinuje? Jak jsou si všichni neoblomně jistí, že trh kryptoměn se zhroutil kvůli FTX. Přitom logiku to dává obráceně. Přeci se trh celý rok nehroutil proto, že jednoho dne zkrachuje nějaká burza. Už dlouho čekám, kdo si této nesrovnalosti konečně všimne… Obávám se, že mám logičtější vysvětlení: Protože se kryptoměnový trh už nějakou dobu hroutí z důvodů, které by nám nejlépe vysvětlil Jarda Jarolím, zkrachovala burza FTX, neboť špatně hospodařila a při propadu cen jí to zkrátka dohnalo. A to ještě propad Bitcoinu stále nedosáhl tradičních hodnot. Pokud vím, tak při propadu cen krypta vždy sem tam zkrachuje nějaká společnost. Je to úplně normální a Bitcoin se tím čistí. Bitcoin má totiž ohromné samočistící mechanismy. Je to až fascinující. No a vidíte? FTX už neftxuje a Bitcoin jede vesele dál. Stejně, jako jel vesele dál, když se v Číně zakázala jeho těžba. Pro Bitcoin je tohle všechno naopak pozitivní fundament. Čím horší krizi přežije bez úhony, tím bude v konečném důsledku silnější. Jasně, že klienti FTX přišli o peníze, ale to byla opět právě ta skupina lidí, od které se chtěl Bitcoin z nějakého důvodu očistit. Ostatní se mohou jen usmívat.

Igaz

Jj

Slezák

Každý Muskov tweet o krypto menách = zarobený milión (viď. Doge coin a i.)… a ten Váš sektárský výrok ‘ to byla opět právě ta skupina lidí, od které se chtěl Bitcoin z nějakého důvodu očistit… má len presviedča o sektárskej pyramidálnosti celej hry…!

Rob

Kdyby ti lidé alespoň krypto používali, jak se má, byli by v pohodě. Je to už jasné?

Martin Burdik

Co jsou to ty “tradiční,,hodnoty bitcoinu,to jsem nějak Robe nepochopil?

Rob

Martine, měl jsem na mysli tradiční míru propadu BTC od ATH, což bývá běžně přes 80%.

Jimmy

Přestaňte s těmi lživými informacemi! Moc dobře víte, že Bitcoin je v úpadku a je už pouze umělé regulován! Jediné, co by ho dokázalo udržet je neustálá dotace od maximálního počtu investorů. Již bylo fakticky prokázáno, že spousta velkých firem hospodařící s těmito bitcoiny nenápadně převádí obrovské množství bitcoinu, etheria na jiné vzdálené účty, říkají tomu chyba v systému. Avšak skutečnost je taková, že veškeré kryptoměny se řítí nekompromisně dolů a jejich cena se pohybuje mnohem níže než je uváděno.

Pandrhola & Trautenberk & Krkovička

Až holota zjistí, že krypto, co nakoupila a drží na burzách, ve skutečnosti neexistuje (zdravíme SBF), tak to bude teprve zajímavé. A mohlo by to být i bullish!
Na druhou stranu se to zřejmě netýká všech burz. Celkem věříme, že Coinbase je v pořádku a třeba česká Coinmate avizuje, že zůstatky dorovnává každých 10 minut, aby to přesně sedělo (a v podstatě už v minulosti prokázala, že tomu tak opravdu je – míníme ten pád na hubu po rozvodu s Fiobankou).

Jozef

Ty už raději nic ohledně BTC nekomentuj… Spekulant jak vyšitý… Bohužel pro nás drobné investory má nekonečný majetek ,kterým vytáhnul cenu BTC do nebes a následně prodal se ziskem…

spot_img