CEO Mastercard: Komplexní pravidla povedou k masovému přijetí kryptoměn

4.3
(6)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Generální ředitel platebního gigantu Mastercard, Michael Miebach, před nedávnem poskytl rozhovor, ve kterém prohlásil, že jednoho dne se kryptoměny stanou mainstreamem. Co vše prohlásil CEO společnosti Mastercard v rozhovoru?

Mastercard: Kdy se kryptoměny stanou mainstreamem?

Michael Miebach, generální ředitel společnosti Mastercard, před nedávnem poskytl rozhovor pro finanční portál Yahoo Finance. Zde Miebach prohlásil, že bude trvat ještě dlouhou dobu, než se kryptoměny dostanou do hlavního proudu. CEO platebního gigantu však zůstává nadále optimistický. V rozhovoru prohlásil:

Myslím, že je to ještě dlouhá cesta, než se kryptoměny dostanou do mainstreamu.

Miebach v rozhovoru také prohlásil, že ve světě stále roste počet investorů, kteří se zajímají o kryptoměnový průmysl a chtějí investovat do této třídy aktiv. Michael Miebach uvádí, že by rád viděl svět, ve kterém většina spotřebitelů po celém světě používá bitcoin ve svých každodenních transakcích. Masovou adopci kryptoměn však v následujících měsících nemáme očekávat.

Co se týká samotné společnosti, Mastercard začala začátkem letošního roku spolupracovat s kryptoměnovou burzou Coinbase. Spolupráce vznikla díky zefektivnění nákupu nezaměnitelných tokenů na chystaném NFT tržišti Coinbase. V lednu prohlásil:

Navázali jsme partnerství se společností Coinbase, abychom to zjednodušili, jako když si kupujete kávu.

V době psaní článku se cena BTC pohybuje okolo 19 361 USD dle KMC.

Závěr

CEO platebního gigantu se již v minulosti několik vyjádřil na adresu kryptoměn. Co si o slovech generálního ředitele Mastercard myslíte vy? Podělte se s námi o svůj názor do komentářů nebo na sociální sítě. Na celý rozhovoru Michalela Miebacha pro Yahoo Finance se můžete podívat pod přiloženým odkazem ZDE. [1]

Jsme nově také na sociální síti LinkedIn. Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Nezapomeňte se také připojit na náš oficiální discord server KRYPTOMAGAZIN CZ, kde naleznete další zajímavý obsah. Máme také Youtube kanál, kde můžete dát odběr, aby vám neuteklo žádné video nebo stream. Podporu nám můžete vyjádřit skrze Patreon ZDE.

Zdroje:

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 4.3 / 5. Počet hlasujících 6

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img