Ředitel banky žádá pevné úrokové sazby pro vytvoření DeFi 2.0

0
(0)
Denisa Ogurcakova
Denisa Ogurcakova
Kryptoměny mi vždy přišly zajímavé a svět blockchainu doslova fascinující, proto jsem se o tomto tématu chtěla dozvědět více a zapojila se do týmu kryptomagazínu.

Infinity Exchange, nová platforma poskytující institucionální stupeň kapitálové efektivity v decentralizovaném financování (DeFi), oznámila, ve snaze podpořit institucionální přijetí DeFi, počáteční částku 4,2 milionu dolarů.

Infinity Exchange vede bývalý výkonný ředitel Morgan Stanley Kevin Lepsoe, který opustil svět tradičních financí a zaměřil se na možnosti poskytované investorům prostřednictvím DeFi.

Zakladatel však říká, že institucionální investice jsou zásadní pro další vývoj DeFi 2.0 a vybudování silných ekonomických základů.

Podle Lepsoe je správnou cestou rovnost sazeb pro jednotlivce i institucionální investory.

„Krásné je, že nyní budou mít individuální investoři pohodlí, protože budou vědět, že mají přístup na stejné trhy jako institucionální investoři, a nezáleží na tom, zda půjčují 100 nebo 10 milionů dolarů.“

DeFi 1.0 upadá kvůli nespojitosti

Lepsoe zdůrazňuje, že hlavním úpadkem současného prostoru DeFi 1.0 je nespojitost mezi trhy s pohyblivými sazbami a trhy s pevnou sazbou. V takových případech, jako je současné nastavení DeFi, kapitál nemůže snadno proudit, což způsobuje, že trhy nefungují ve vzájemné jednotě.

Prostředky získané z posledního kola půjdou na vývoj produktových nabídek společnosti Infinity, včetně trhů s pevnou a pohyblivou sazbou, mimo jiné spolu s futures a spotovými trhy.

Poskytováním prvků TradFi, jako je kompletní protokol o finančních trzích s pevnými a pohyblivými úrokovými sazbami, povzbuzují velké instituce, aby vstoupily do neznáma. Lepsoe uvedl, že to také pomáhá kompenzovat současné nedostatky aktuálních protokolů DeFi, jako jsou ty výše uvedené.

„Integrací funkcí produktu a zavedením efektivnější správy zajištění umožňujeme více hráčům přístup na trhy a obchodovat s nimi mnoha novými způsoby, které dříve nebyly možné.“

Lepsoe odhaduje, že takové nástroje pro velké investory jsou hlavní součástí základů potenciálního růstu trhu až „1000krát většího, než je dnes“.

Závěr

Tento vývoj přichází v době, kdy institucionální investoři sledují více prostor. Některé průzkumy ukazují, že přibližně osm procent institucionálních investorů věří, že kryptoměny v příštích deseti letech překonají tradiční investice.

Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Nezapomeňte se také připojit na náš oficiální discord server KRYPTOMAGAZIN CZ.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img