Známe nový slogan, který McAfee použije v prezidentských volbách 2020! Je opravdu zvláštní

0
(0)

Propagátor Bitcoinu a dalších decentralizovaných projektů John McAffee je polarizující osobnost. John často působí jako blázen, jeho činnost však má na kryptoměny pozitivní vliv. Přivedl ke kryptu obrovské množství lidí a ve své snaze pokračuje i v roce 2019. Připravuje se totiž na americké prezidentské volby 2020.

McAffee má problém! – Predikce nevychází – Jaká je šance, že přijde o ptáka?

McAfee a jeho slogan

Má také zajímavý slogan – „Do not vote McAffee“ – v překladu tedy Nevolte McAffeeho! John se tímto způsobem snaží oslovit lidi, kteří nejsou spokojeni se současným systémem a chtěli by změnu.

Jádrem McAffeeho kampaně je změna amerického politického systému. Věří v malou vládu, která nezasahuje do života občanů, neomezuje je a nesleduje každý jejich krok. Anonymita je důležitou součástí našeho života a neměli bychom o ni přijít jen proto, že vlastníme smartphone a vyhledáváme pomocí Googlu.

Myslíte si, že Bitcoin už našel své dno? Máte poslední šanci hlasovat v anketě!

(článek pokračuje pod odkazem)

Bloomberg – Bitcoin je prepredaný a podľa signálov už našiel svoje dno + ANKETA!

Vláda se zbláznila!

„Systém dvou politických stran v USA vytvořil proces hlasování, který je jen iluzí, a vládu, která se pohybuje mezi dvěma extrémy. Při každé změně vlády se zničí jakýkoliv pokrok a začíná se znovu.

Je to vláda, která se zbláznila. Dokud nosíme břemeno této vlády, nejsme svobodní. Jakýkoliv pokus o řešení národních problémů jakékoliv povahy je odsouzen k selhání.

Dokud se neosvobodíme, nebudeme schopni nic změnit. A protože naše šílená vláda má velké tajemství a krmí nás dezinformacemi, neexistuje jediný velký problém, o kterém víme všechno. Jak potom můžeme něco změnit? Nemůžete napravit to, co nevidíte.“

Závěr

Bude zajímavé sledovat, zda McAffee dokáže oslovit voliče a bude reálný kandidát na prezidenta, nebo se díky němu všichni dobře pobavíme. Každopádně, je fajn že se něco takového i reálně děje. Kryptoměny by měly mít zastoupení ve vládě a McAffee se netají svými pozitivními názory na internetové měny.

A co si o McAffeem myslíte vy?

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img