Exkluzivní mining webinář se blíží! Ano i v této době se dá na miningu vydělat, jak?

5
(2)
Dariusz Matuszyński
Dariusz Matuszyński
Jsem zakladatelem portálu Kryptomagazin.cz, o kryptoměnách na české scéně nebylo prakticky nic, a tak jsem se rozhodl to napravit. Mám rád myšlenku decentralizace, trochu toho cypherpunku a kryptoanarchie. Krypto odvětví je můj svět, kde se denně pohybuji a pracuji, nemohu to tedy již nazvat koníčkem nebo zálibou. Rád vás na vašem kryptomagazínu vždy uvítám :)

V minulém článku jsme vám představili společnost 10x Laboratory, která i v těchto dobách generuje pěkné zisky z těžby kryptoměn. Už jste registrovaní na jejich exkluzivní webinář?

10x Laboratory jedničkou v těžbě kryptoměn?

Společnost 10x Laboratory pořádala spolu s holdingem Starmine svoje semináře v Praze již několikrát v historii pro VIP investory. Nyní se zakladatelé rozhodli uspořádat tento seminář online a ZDARMA pro všechny. Můžete se těšit na 120 nabušených minut informací, které nemáte šanci na internetu najít. Technický ředitel vám dokonce odpoví na vaše dotazy online!

Obsah webináře

  • Příležitosti a rizika světa kryptoměn
  • Technologie blockchainu
  • Jak správně uchovávat vytěžené kryptoměny
  • Naše současné těžební know-how
  • DeFi, ICO a budoucnost altcoinů

Přednášet bude Ing. Michal Bezvoda, který se věnuje kryptografii už od své střední školy. Michal těží se svým týmem od roku 2013 a aktuálně patří k nejzkušenějším těžařům na naší scéně. Michalovo aktuální hlavní náplní je jednání s investičními skupinami a fondy, pro které staví privátní těžební haly. 10x Laboratory a jejich holding patří k největším těžebním společnostem v Evropě.

Proč je webinář exkluzivní?

Je to totiž poprvé, kdy tak kvalitní český těžební tým, který patří k největším těžařům v Evropě, ukážou svoji pravou tvář pro veřejnost na webináři a předá vám informace, za které byste zaplatili nemalé peníze.

Pokud spekulujete na růst ceny kryptoměn nebo kryptoměny těžíte, rozhodně byste si neměli ten webinář nechat ujít.

Pokud se zaregistrujete nyní, obdržíte svůj odkaz na webinář ještě dnes.

Webinář se koná již 10.11.2020registrace ZDE 

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 2

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img