23.02.2020 Technická analýza ADA a LTC: Hardfork Cardana – High Litecoinu v roce 2020 na dosah

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Dnes se podíváme na TA Cardana a Litecoinu. Cardano prošlo prvním ze dvou hardforků a Litecoin znovu atakuje high hodnoty roku 2020.

Vítejte tradeři a traderky u naší další aktualizace analýzy na ADA/USD a LTC/USD. Včera jsme psali o BTC/USD. Určitě se nezapomeňte podívat, jak to vypadá na grafech.

Nepromeškejte ani náš pravidelný přehled trhu: [Přehled trhu] 20.02. [BTC] +2,5%[ETH] +1%[XRP] +1,5%[LTC] +1,1% Trh se připravuje na pohyb!

[ADA/USD] V roce 2020 k současné hodnotě +91,95 %

Aktualizace sítě Cardano, naplánovaná na 20. února, proběhla v pořádku. Kryptoburza Binance již oznámila podporu hardforku a informovala, že během této doby nebude vytvořen žádný nový token. Byl to první ze dvou plánovaných hardforků.

Síť Cardano podstoupila modernizaci sítě a vylepšila algoritmus konsensu na Ouroboros BFT. Cílem je příprava na zahájení hlavní aktualizace sítě Shelley. Přechodná aktualizace způsobí na Cardanu rozdělení řetězce, o čemž vývojový tým říká, že nás čeká „plánovaná a řízená aktualizace protokolu“.

Kryptoměna má ve střednědobém výhledu vzestupný trend.

ADA má aktuální hodnotu 0,061 USD a jeho cena, právě se nacházející v oblasti odporu, roste. Cena se točí kolem dvou EMA. Stochastický signál oscilátoru směřuje nahoru na úroveň 6 % v přeprodané oblasti, což ukazuje na rostoucí hybnost.

Dnešní 4hodinová relace se dnes zahájila vytvořením bull svíčky na 0,061 USD v oblasti odporu.

ADA/USD je v konsolidaci a obchoduje se mezi 0,060 USD v oblasti rezistence a 0,056 USD v oblasti supportu. Může dojít k proražení vrchní části odporu, nebo naopak ke zhroucení do dolní podpůrné oblasti, proto je vyžadována trpělivost. Nejdřív se musí rozhodnout, kdo vezme otěže pevně do rukou, budou to býci nebo medvědi?

[LTC/USD] V roce 2020 k současné hodnotě +94,5 %

Litecoin téměř atakuje své high v roce 2020 na hodnotě 84 USD. Momentálně jsme se dnes po výrazné pumpě dostali na téměř 80 USD. Jsme blízko tomu, abychom vytvořili nové top hodnoty pro aktuální rok 2020. Překonáváme odpor na 80 USD a menší zastávku si, zdá se, uděláme znovu na 84 USD. Po překonání této hodnoty nebude Litecoinu už nic bránit v tom, aby se vydal na 100 USD.

Momentální hladina supportu je na 68 USD. Pokud prolomíme 84 USD, získáme novou podporu právě na 80 USD. Při ceně 80 USD získají bulls znovu jistotu na odraz a 100 USD bude blíže, než si myslíme.

Děkujeme, že jste si i dnes našli čas na analýzu. Těšíme se na Vaši přízeň během celého roku.

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik!

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img