[Zprávy] • Tone Vays v Praze • Binance spálí BNB za 2,5 mld. USD • Bitpoint hack • další novinky dne

0
(0)
Denisa Falta
Denisa Falta
Původem vystudovaná ekonomka, se zkušenostmi z bankovnictví, neziskovek a později s vlastním podnikáním. Přes sci-fi, zejména utopické a dystopické romány, jsem se dostala až ke kryptoměnám a blockchainu. Na nich mě fascinuje možnost sledovat v přímém přenosu to, co by dřív bylo považováno za sci-fi.

Dnes jsme měli možnost vyzpovídat zastánce Bitcoinu, Tone Vayse, který navštívil Paralení Polis. Na celý rozhovor se můžete těšit zítra. A máme pro vás také aktuální zprávy ze světa kryptoměn. 

Tone Vays v Praze

Známý propagátor Bitcoinu, Tone Vays, se zastavil v Praze a máme pro vás velmi zajímavý rozhovor. Mimo jiné o tom, v čem je rozdíl mezi Bitcoinem a ostatními altcoiny a také, jak Vays vidí další vývoj ceny Bitcoinu do konce roku 2019, jaký vliv bude mít halving příští rok a mnoho dalšího. Určitě si nenchte ujít.

Video bude brzy k dispozici, prozatím vám Tone posílá pozdrav:

Binance spálí 80 milionů BNB za 2,5 mld. USD

Binance CEO Changpeng Zhao („CZ“) oznámil ve svém posledním AMA („zeptejte se mě na cokoliv“), že jeho společnost spálí celou alokaci BNB tokenů, určenou pro tým Binance. Když se to přidá k žetonům, které byly dříve naplánovány pro spálení, celková nabídka BNB bude nakonec snížena z 200 milionů na 100 milionů BNB, což je velmi dobré pro hodlery.

Bitpoint hacknutý, škoda za 32 mil. USD

Japonský kryptoburza Bitpoint byla hacknuta, burza tvrdí, že bylo odcizeno asi 3,5 miliardy JPY (32 milionů USD), přičemž 2,5 miliardy JPY patří zákazníkům. Hot wallet (peněženka), která byla nabourána hackery, obsahovala pět kryptoměn včetně Bitcoinu, Bitcoin Cash a Ripple.

Dash varuje uživatele před Mydashwallet.org

V online peněžence byla zjištěna chyba zabezpečení a DASH varuje uživatele, aby službu okamžitě přestali používat.

Ještě je naděje na získání náhrady v případech hacku burz Cryptopia a QuadrigaCX

Burzy začínají s dlouhým procesem, který vyžaduje, aby poškození držitelé nahlásili své ztráty a počkali si na náhradu svých tokenů. Burzy, které byly uzavřeny počátkem roku 2019, jsou nyní ve zdlouhavém konkurzním řízení a usilují o to, aby bývalí klienti získali zpět alespoň část aktiv.

Co číst dál?

Decentralizace kryptoměn – 1. část

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img