Buďte vždy v centru dění aneb Ta nejlepší diskuzní fóra

0
(0)

Redaktoři Kryptomagazínu každý den připravují ucelený přehled aktuálního dění ze světa kryptoměn. Pokud však chcete proniknout ještě hlouběji ke zdroji informací, mohou být tou správnou volbou diskuzní fóra, případně sociální sítě. V rámci webu Kryptomagazin.cz existuje česko-slovenské diskuzní fórum, ve kterém můžete sdílet své zkušenosti s ostatními uživateli. Jaká jsou ale ta úplně nejlepší zahraniční diskuzní fóra?

Diskuzní fóra jako prostředek pro sdílení informací

Na diskuzních fórech lze najít rady pro ty, co s kryptoměnami začínají, informace o tom, jak s nimi obchodovat, komentáře k aktuálnímu dění nebo novinky ze světa ICO. Mezi opravdu kvalitní diskuzní fóra patří:

BitcoinTalk

Toto je diskuzní fórum číslo 1 pro všechny kryptonadšence. BitcoinTalk je aktivní od roku 2011. Zabývá se nejen Bitcoinem, ale i dalšími kryptoměnami. Jeho prestiž roste i proto, že si ho vybírají vývojáři nových kryptoměn a seznamují veřejnost se svými projekty. Kromě angličtiny jsou zde diskuze v celé řadě dalších světových jazyků.

Přečtěte si Nejpopulárnější vlákna na BitcoinTalk, která se vyplatí zhlédnout.

CryptocurrencyTalk

Patrně druhé nejoblíbenější diskuzní fórum hned po BitcoinTalk. I zde se dají najít žhavé novinky ze světa kryptoměn a ICO. V současné době má CryptocurrencyTalk kolem 50 000 registrovaných diskutujících.

Diskuzní fóra s nadstavbou v podobě sociální sítě

Výše uvedená diskuzní fóra se úzce specializují na kryptoměny. Existuje ale také celá řada dalších webů kombinujících principy diskuzního fóra a sociální sítě, na kterých lze sehnat řadu užitečných informací. K těm nejlepším patří:

Quora

Quora je založena na principu sdílení znalostí pomocí otázek a odpovědí. Nachází se zde několik tematických vláken zabývajících se blockchainem a kryptoměnami. Jedná se o jeden z nejnavštěvovanějších serverů tohoto typu. Jen během měsíce září (2018) Quoru navštívilo celkem 300 miliónů jedinečných uživatelů.

Stack Exchange

Princip Stack Exchange je stejný jako u Quory. Původně zde byla sekce zabývající se blockchainem a kryptoměnami vytvořena primárně pro vývojáře, ale v době, kdy kryptokomunita získávala na síle, byla přizpůsobena i pro širší veřejnost.

Reddit

Reddit je sociální síť, která funguje na principu sdílení obsahu ve formě příspěvku nebo odkazu a jeho následném hodnocení dalšími uživateli. Obzvláště silná je zde komunita řešící aktuality týkající se Bitcoinu.

Závěr

Diskuzní fóra a sociální sítě mohou být skvělými zdroji nových zpráv ze světa kryptoměn. Relevanci údajů zvyšuje práce moderátora v diskuzní skupině a řazení těch opravdu kvalitních a ověřených komentářů, odkazů a odpovědí do popředí stránky podle hodnocení diskutujících. I přesto je zapotřebí zachovat si zdravý selský rozum a informace si ověřovat, protože fenomén tzv. fake news se bohužel nevyhýbá ani kryptosvětu.

Zdroj:
https://coinnounce.com

NAŠE NEJNOVĚJŠÍ VIDEO:

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img