Predikce vývoje ceny memecoinu Pepe

5
(2)
Ing. Kamil Pošvic
Ing. Kamil Pošvic
Nadšenec do krypta, Web3 a technologií. Ve svém portfoliu mám kryptoměny, akcie, drahé kovy, kryptoměnové deriváty a NFT. Primárně se rozhoduji na základě technické analýzy s přihlédnutím k makroekonomickým ukazatelům.

Memecoin Pepe (PEPE) je poslední dobou častým tématem spekulací a diskuzí. Token, který před nedávnem teprve vznikl, se dokázal stát velice rychle druhým nejobchodovanějším memecoinem na trhu. Jeho 24hodinový objem obchodování se pohybuje kolem 212 milionů USD. A technická analýza naznačuje možný růst. Přišel snad čas nakupovat?

Musíme si uvědomit, že se jedná o čistý memecoin (tj. nemá vůbec žádnou přidanou hodnotu nebo funkci). Cena je tedy hnaná jen strachem lidí, že jim něco utíká (FOMO) a novým zápisem tokenu na burzy. Binance, BitMart, KuCoin či OKX nedávno zapsaly nové obchodní páry a služby spojené s tímto tokenem.

Technická analýza dává předpoklad pro růst

Cena PEPE za včerejší den klesla o 5 % (celý kryptoměnový trh klesal o 0,5 %). Za týden token ztratil 18 % a od svého all-time high (ATH) ztratil 63 %. ATH nastalo 5. května. To je docela radikální pokles. I když v porovnání s uvedením na trh se stále nacházíme v nárůstu cca 2 500 %. Spolu s objemy lze soudit, že cena by mohla ještě růst. Naznačuje to i Relative Strength Index (RSI), který klesl pod 30 bodů. Trh tak říká, že je přeprodán a očekává oživení.

Závěr

Jestliže dojde k zalitování na nějakou větší burzu, tak dojde i k růstu ceny a posílení FOMO na trhu. Komunita se poslední dobou snaží tlačit na Coinbase, aby token zalistovala. Důvod je asi zřejmý. Navíc token přitahuje pozornost velryb, které nakupují ve slevě s vírou, že ještě vystřelí. A někteří drží, i když už mají ztrátu v hodnotě milionu USD.

Jsme nově také na sociální síti LinkedIn. Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Nezapomeňte se také připojit na náš oficiální discord server KRYPTOMAGAZIN CZ, kde naleznete další zajímavý obsah. Máme také Youtube kanál, kde můžete dát odběr, aby vám neuteklo žádné video nebo stream. Podporu nám můžete vyjádřit skrze Patreon ZDE.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 2

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
3 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
bkf1

“Musíme si uvědomit, že se jedná o čistý memecoin (tj. nemá vůbec žádnou přidanou hodnotu nebo funkci). Cena je tedy hnaná jen strachem lidí, že jim něco utíká (FOMO) a novým zápisem tokenu na burzy.”

A přesně tyhle hovadiny jsou velmi dobrou vodou na mlýn těm, kterým je krypto k smíchu.

Bruce Banner

Je dobře, že existuje FOMO…

Bitcoin Cash to the moon Make Litecoin great again

plus tu cenu táhne nahoru zřejmě i to, že je podstatně snazší ten shit koupit než následně prodat (jsou tam nějaké bizarní s tím spojené podmínky).

spot_img