Populární analytik Edwards ukazuje, že bitcoin je uprostřed zvratu k 100 000 USD

5
(5)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Populární analytik Charles Edwards ve svém nedávném příspěvku na sociální síti Twitter uvedl, že bitcoin je v současné době uprostřed zvratu bump & run, který by mohl znamenat významný vzestup. Co dalšího uvedl Edwards ve své analýze?

Edwards: Bitcoin na cestě ke 100 000 USD?

Přední analytik a generální ředitel investiční společnosti Capriole, Charles Edwards, svým více než 100 000 sledujícím na sociální síti Twitter zveřejnil analýzu, ve které prozradil, že bitcoin v současné době provádí přímo “textbook perfect move” neboli učebnicové kroky.

Populární analytik věří, že nejdůležitější kryptoměna světa se aktuálně snaží naplnit bump & run. Charles Edwards ve svém twitterovém příspěvku uvádí:

Dolní reverzní dno bump-and-run je býčí reverzní vzor, ​​který začíná sérií klesajících vrcholů. Nadměrné spekulace ženou ceny dolů, až dosáhnou extrémních minim. Cenová akce pak obrátí směr vzhůru a značí konec klesajícího trendu.

Analytik uvádí, že pokud se nic nepokazí, cíl bitcoinu je přes hranici 100 000 amerických dolarů. Nicméně Edwards uznal, že stejně jako jakýkoli jiný grafický vzor, i bump and run může “selhat” a neměl by být používán jako základ pro obchodní nebo investiční strategii.

V době psaní článku se cena BTC pohybuje okolo 24 869 USD dle KMC.

Závěr

Jaké jsou vaše předpovědi ohledně vývoje ceny bitcoinu v tomto roce a jaké jsou vaše názory na vývoj kryptoměnového průmyslu jako celku? Podělte se s námi o svůj pohled do komentářů nebo na naše sociální sítě. Další informace o vývoji ceny kryptoměn naleznete v našich pravidelných analýzách a streamech. Na celé vlákno se můžete podívat pod přiloženým odkazem ZDE. [1]

Jsme nově také na sociální síti LinkedIn. Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Nezapomeňte se také připojit na náš oficiální discord server KRYPTOMAGAZIN CZ, kde naleznete další zajímavý obsah. Máme také Youtube kanál, kde můžete dát odběr, aby vám neuteklo žádné video nebo stream. Podporu nám můžete vyjádřit skrze Patreon ZDE.

Zdroje:

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 5

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img