[Hot news] 784 147 BTC adres drží nejméně jednu minci

0
(0)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Počet bitcoinových adres v posledním desetiletí zaznamenal do značné míry lineární růstový model. Podle zpravodajského portálu Glassnode v současnosti existuje 784 149 btc adres, které mají minimálně jednu minci.

Vlastníků BTC přibývá

Uživatel Alex Gedevani na svém Twitteru sdílel příspěvek, ve kterém se objevil graf bitcoinových adres. Na první pohled je jasné, že od roku 2010 křivka lineárně rostla na síle.

Kryptoanalytici poukazují na stoupavý trend jako na důkaz síly Bitcoinu navzdory kritikům, kteří často argumentují jinak. Celkový počet bitcoinových adres se nemusí vždycky rovnat počtu bitcoinových investorů.

Podle zprávy zpravodajského portálu existuje více než dvojnásobný počet adres s více než jednou mincí BTC, než tomu bylo na počátku roku 2015. Meziročně také vzrostl téměř o 11 % ze 707 000 adres na 784 147 k začátku roku 2019.

Počet adres, které drží mezi 0,1 až 1 BTC se od roku 2019 do začátku roku 2020 zvýšil o stejné procento. Důležité je poznamenat, že jeden člověk může držet velké množství BTC na různých adresách.

Závěr

Zpráva o lineárním stoupavém trendu vlastníků minimálně jedné BTC mince je jasným ukazatelem, že kryptoměna rozhodně není mrtvá, jak některá média tvrdí. Do budoucna můžeme očekávat stejný model.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
E15

Tohle jsou takové pofiderní indicie. Řekl bych, že naprostá většina drobných majitelů drží své BTC na burzách. Mimochodem s ohledem na nulovou regulaci a kontrolu burz je otázka, co vlastně ve skutečnosti drží a kolik BTC bylo prodáno (abychom tu najednou neměli v úhrnu nakoupených třeba 50 mil BTC) … 😀

spot_img