Bitcoin čeká cenový skok ve druhé polovině roku: CEO finanční poradenské společnosti

4.9
(8)
Kytka
Kytkahttps://kryptohodler.cz/
Člen týmu KM od začátku roku 2018. Zástupce hodlerské komunity, zakladatel webu KryptoHodler.cz. Autor se zaměřením na zajímavé novinky z kryptosvěta, propagátor finanční svobody a osobního rozvoje. Kytka je oddaný šiřitel "semínek" pozitivního přístupu k životu a snahy o změnu k lepšímu.

Podle generálního ředitele deVere Group se cena bitcoinu již brzy zotaví, přičemž očekává výrazný růst ještě do konce roku.

Bitcoin se zotaví do konce roku

Nigel Green, generální ředitel finanční poradenské společnosti deVere Group, říká, že pokles kryptotrhu se přiblížil ke svému dnu.

V novém příspěvku na firemním blogu Green uvádí, že bitcoin je na dobré cestě k výraznému oživení v posledním čtvrtletí roku 2022 poté, co vlajková loď kryptoaktiv přerušila svou nejdelší týdenní sérii ztrát v historii.

Řeč je o nedávném rekordu, kdy na týdenním grafu BTC poprvé v historii vytiskl 8 červených svící v řadě.

Green uvedl:

„Oživení cen začalo, pravděpodobně k velké nelibosti kryptocyniků a bitcoinových odpůrců. Věřím, že se brzy dočkáme bull runu, který povede ve čtvrtém čtvrtletí roku k výraznému oživení přední světové digitální měny.“

Proč by měl přijít růst?

Je třeba zdůraznit, že jde pouze o názor generálního ředitel finanční poradenské společnosti deVere Group, který se pochopitelně může mýlit. Článek určitě není žádná finanční rada z naší strany či doporučení k longům!

Nigel Green uvedl ohledně důvodů pro růst ceny BTC následující:

„Jedním z dobrých ukazatelů, že dno je blízko, je to, že sledovací služby odhalují, že “insideři” jsou v nákupní horečce. Využívají výhod rozumného ocenění k navyšování podílů v kvalitních společnostech, aby dlouhodobě tvořili a zvyšovali bohatství. Bitcoin bude těžit z oživení akciového trhu, když se investoři přesunou zpět do rizikovějších aktiv.“

Nigel si navíc myslí, že pomůže skutečnost, že investoři vidí kryptoaktivum jako životaschopného uchovatele hodnoty a zajištění proti inflaci.

„..investoři stále častěji vidí bitcoin jako alternativu k dolaru. Americká vláda začala během pandemie horečně přidávat digitální dolary do své ekonomiky, čímž oslabila jejich hodnotu, ale přispěla k dlouhodobým vyhlídkám bitcoinu.”

Závěr

Podle šéfa finanční poradenské společnosti deVere Group nás do konce roku čeká rally na trhu s Bitcoinem. Rostoucí cena podle něj bude podpořena investicemi od velkých institucionálních investorů.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 4.9 / 5. Počet hlasujících 8

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
5 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Martin

Tak určitě… 🙂

Mirek

Asi má křišťálovou kouli.

Mikael613

Hlavne sailor, dorsey a dalsi mainstream ludia a youtuberi zacinaju znova vytahovat bullish analyzy a predikcie ale trh urobi opak nvm ci je to len oddialovanie padu ci spekuluju na nakup tak pravidelne vypustaju bull spravy na udrzanie ceny okolo 30t alebo sme uz po ekonomickom uzdraveni a ideme hore🤭🤭🤭

Lukáš

AMERICKÁ VLÁDA ZAČALA BĚHEM PANDEMIE HOREČNĚ PŘIDÁVAT DIGITÁLNÍ DOLARY DO SVÉ EKONOMIKY, ČÍMŽ OSLABILA JEJICH HODNOTU, ALE PŘISPĚLA K DLOUHODOBÝM VYHLÍDKÁM BITCOINU.
Tzn. Že teď při QT by měla jít logicky hodnota opačným směrem?

Mikael613

Aj pojde opacne smerom nadol neviem kde on vidi rast…

spot_img