[Návod] Jak koupit First Crypto ETF ICO až s 20 % slevou

0
(0)
Denisa Ogurcakova
Denisa Ogurcakova
Kryptoměny mi vždy přišly zajímavé a svět blockchainu doslova fascinující, proto jsem se o tomto tématu chtěla dozvědět více a zapojila se do týmu kryptomagazínu.

O First Crypto ETF jsme toho již napsali hodně. S touto firmou jsme poprvé přišli do kontaktu přibližně před sedmi měsíci. Od té doby jsme měli tu čest sledovat stvoření prvního kryptoměnového ETF (exchange traded fund) a burzy Singularity-X. Návod na její používání najdete v tomto článku.

Už nějaký čas probíhá ICO tokenu FCTF (zmiňované krypto-ETF). Jde o token, jenž je krytý portfoliem a sestává z deseti coinů. Všechny tyto coiny můžete obchodovat najednou, bez nutnosti platit deset obchodních poplatků.

Během dosavadní historie ICO bylo prodáno téměř 6 milionů FCTF tokenů. Hodnota jednoho se momentálně pohybuje kolem 0,37 dolarů. V této části ICO však společnost First Crypto ETF nabízí FCTP token až s 20% slevou!

Registrace

Před koupí je nutné se zaregistrovat. Jděte tedy na tuto adresu, vyplňte tabulku vpravo a klikněte na tlačítko Register (registrovat).First Crypto ETF 1

Nyní vám přijde ověřovací e-mail. Otevřete ho a klikněte na link, který v něm naleznete. Pokud žádný e-mail nepřišel, podívejte se, jestli náhodou nezapadl do spamu.

Nyní se můžete normálně přihlásit. Přejděte na tuto stránku a použijte levou tabulku.

first crypto etf 2

Nákup

Toto je váš profil. Momentálně jste na nástěnce, kde vidíte vaši aktivitu a počet tokenů. V menu vpravo naleznete:

  1. Nástěnku
  2. Historii transakcí
  3. Informace o vašich adresách
  4. Detaily o účtu
  5. Logout

Klikněte na tlačítko BUY MORE TOKENS FOR …

first crypto etf 3

Na této stránce si můžete zvolit množství tokenů, jenž chcete nakoupit. Minimum je 100 FCTF, které v době psaní tohoto článku stojí 20 Euro. Pokud chcete více než 800 tokenů, klikněte na tlačítko BUY TOKENS FOR HIGHER AMOUNT.

first crypto etf 4

Po zvolení množství vás web přesměruje na košík. Pokud vše sedí a chcete pokračovat dále, klikněte na PROCEED TO CHECKOUT.first crypto etf 5

Dostanete se na poslední formulář, který musíte vyplnit. Až bude hotovo, je třeba už jen zaplatit. Vyberte si způsob platby (Bitcoin / Bcash / Litecoin nebo Ethereum), akceptujte podmínky a klikněte na Place Order.

first crypto etf 6

Distribuce samotných tokenů proběhne 10 dní po ukončení ICO. Obchodovat s nimi budete moci na burze Singularity-X, kde najdete i Bitcoin, Ethereum, Litecoin a Dash v obchodních párech s eury a dolary. Návod k používání burzy naleznete zde.

Disclaimer: tento článek je sponzorován společností First Crypto ETF

Další odkazy

Přeloženo ze slovenského originálu, jehož autorem je Samuel Slavkovský.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img