27.12.20 Nová video analýza BTC/USD – Zavře se prosincová svíce extrémně bullish?

4.3
(9)
Ing. Jaroslav Jarolím
Ing. Jaroslav Jarolím
Šéfredaktor, vystudovaný ekonom, který našel zálibu v teoretické a investiční ekonomii. Zabývám se i technickou a fundamentální analýzou. Na webu mám na starost hlavně tvorbu analýz, vzdělávacího obsahu, zadávání úkolů a novinek. Téměř vše, co na Kryptomagazinu vyjde, mi projde pod rukama. Především se snažím, abychom čtenáře v klíčových investičních okruzích vzdělávali.

Závěr aktuálního měsíce a konec roku 2020 se neúprosně na trhu s Bitcoinem blíží. Pokud dojde ke close v aktuální podobě, jedná se o vůbec nejvíce bullish měsíc v současném roce. Poté je skutečně ještě možné, že se býci pokusí o jeden poslední spike, než dojde k dlouho avizovanému tržnímu pročištění.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 4.3 / 5. Počet hlasujících 9

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
18 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
balbe

Pane Jarolím to vaše pročištění už trvá od vášich analýz na bitcoin jak stál na 12K jde vidět že dáváte frontě zoufalcům co prodali silně pod 20K slušné šance .Je pravda že někdo taky pořád věří že Elvis žije či M.Jackson nikdy nezemřel a svou smrt jen fingoval , přeji hodně štěstí a pevné nervy !

Michal

Pokud platí stock to flow model, je tohle jen začátek a vůbec nezáleží na tom, co ukazují signály.
Pokud si někdo myslí, že je tu FOMO, tak se podle mě mílí. Ano, je v kryptokomunitě, ale veřejnost vůbec neví, že se něco děje. FOMO bude, až můj táta, který ani neví, že Bitcoin existuje, koupí Trezor 😀

kokršpaněl

Jo to si pamatuji jak v roce 2017 staré babky stály fronty na Bitcoiny cha cha cha cha .

Michal

No tak to samozřejmě ne, ale zatím se o tom veřejně moc nemluví. Jo, pár článků vyšlo, ale to nic neni. FOMO začne, až třeba Kim Kardashian postne na insta story, že si koupila Bitcoin. To pak teprve bude hukot a klidně cena olízne 200, 300k.
Ale je to jen můj názor, stát se to nemusí.

kokršpaněl

Jenomže tohle se nikdy nemůže stát protože tyhle takzvané pseudocelebrity mají svůj vlastní svět a své miliony dolarů aniž by si je vydřeli prací .Tyhle lidi rozhodně bitcoin nepotřebují protože si vydělají lehce miliony dolarů prakticky za nic .Vezmi si takového Ronalda nebo Messiho oni rozhodně nemají potřebu propagovat bitcoin pro ně je bitcoin spíše odpad protože sami si vydělají tolik milionu že je neutratí za deset životů a nemají tu potřebu si kupovat něco jen aby zbohatli protože sami už jsou bohatí ve fiatu a proti znehodnocením inflací se chrání takový lidi kupováním majetku viz.Ronaldo a jeho Hotely po celém světě , samozřejmně najdou se výjimky co investují do BTC ze světových celebrit ale těch je hodně málo a pokud se najdou tak propagují svůj vlastní zájem k vlastnímu obohacení jako vlastní shitcoin viz Steve Wozniak (zakladatel Applu) a jeho shitcoin který při vydání vyletěl o 80% během dne .

Michal

Kdyby tohle byla pravda, tak nikdo bohatý neinvestuje do ničeho.

Kokršpaněl

Jenže je rozdíl jestli investuje do bitcoinu bezvýznamný miliardáři půl procenta svého jmění nebo světoznámá celebrita takový Ronaldo z Messim který má na twitteru přes 200 milionu fans by jen tweetli o btc a cena udělá třeba i 50% za den. Na takového Řepku se může každý vysrat ten takový vliv by nikdy neměl i kdyby tweetoval že nakoupil bitcoiny za 100 milionu ale kdyby to udělal Ronaldo nebo Messi tak Bitcoin je ještě dnes na 50K při té mase fans co mají na svých účtech. .

kunděj

Kdyz uz jsme u toho tak nejaky fotbalisty potazmo vubec sportovce bych do toho netahal,ti maji vetsinou v hlave nasrano,co se tyce investic.Treba takovy Mike Tyson prisel v minulosti o sve jmeni,protoze veril spatnym lidem.

Michal

Vy to berete moc doslova 😀 Mně je jasný, že Řepka nebude tweetovat o Bitcoinu 😀
Ale můžou na to mít vliv politici, ve které z nějakého důvodu panuje relativní důvěra. Samozřejmě jak kde, zas to neber doslova, ale třeba kongresmani v USA jsou poměrně respektovaní a někteří už Bitcoin mají. To může budit u veřejnosti důvěru v celé krypto a čím dá tím více lidí bude investovat.

Lakatosh(i)

Hele,nevim no,vcera byl zase clanek na idnesu jak dela BTC novy ATH a pod clankem celkem dlouha diskuze,takze prumerny jouda uz dneska o BTC minimalne slysel.Ale podle me tohle jeste neni jako v r.2017,kdy o BTC mluvila i blba blondyna u Krause.

Lukis

Roste to a poroste protože to kupují instituce. Kupují za cizí peníze. Btc poroste na nesmysl přesně kvuli tomu. Analýzy typu čára sem čára tam je směšná. A tihle pseudoanalyzatori co čtou z čár jen nemůžou zkousnout fakt, že jim ujel vlak. Ale ano, až to spadne z 60k na 40k eur tak napíšou já jsem to říkal 🤣

Manius Curius Dentatus

Ano, ti zombie hejlové jsou opravdu vtipní a připadá mi to, jako by to byli souvěrci nějaké Bitcoin církve. Zmínka o korekci v růstu je považována za čistou herezi…Technická analýza, supporty a rezisty jsou považovány za bláboly. Jen růst, jen růst je věčný…ó áno, amen.

balbe

Hele akcie Amazonu stojí něco přes 3 tisíce dolaru a tržní kapitalizace je něco přes 1 a půl bilion dolarů .Amazon zažil 3 krát velký pád akcii o více jak 80% stalo se to díky tomu že Amazon měl nízkou tržní kapitalizaci tudíž byl ovlivnitelný manipulovatelný přeber si to jak chceš ale důležitý faktor je ten čím víc jeho tržní kapitalizace rostla tím hůř šlo manipulovat z akciemi Amzonu při dnešní tržní kapitalizaci je to téměř nemožný cenou akcii vůbec pohnout tam kde chtějí spekulanti .To stejné platí i u Tesly , Tesla zažila pád korekci o 80% několikrát důvod ? manipulace z akciemi šla jen díky tomu že tržní kapitalizace Tesly byla hodně nízká tudíž ovlivnitelná manipulativní velrybami , jak Tesla rostla z tržní kapitalizací jejích akcie se manipulací snížila a žádný výrazný propad už nezažila .Co tím chci říct ? u Bitcoinu bude časem to samé , jak se bude zvětšovat tržní kapitalizace tím se bude snižovat volatilita a manipulace Bitcoinu ale tohle spekulantům co prodali a třepou se jak ratlíci na 80% korekci nevysvětlíš protože oni musí mít tu pravdu aby zvítězili jinak by samozřejmně prohráli a to si nechtějí připustit , přeci se to stalo několikrát u Bitcoinu korekce 80-90% tak se to logicky musí stát znova ano u Amzonu a Tesly se to stalo taky ale jak tyhle podniky začali časově dospívat a cenově růst jejich volatilita a manipulace začala klesat , ale vím že tohle nechceš slyšet tak si mel to svoje a čekej možná Square inc , MicroStrategy ,Grayscale , Galaxy Digital Holdings a další začnou vybírat ty vaše vysněné zisky a pošlou bitcoin svým výprodejem do horoucích pekel svým dupmpem o 90% a pak se vysmějete všem hodlerům jací to byli hlupáci co neprodali .

Manius Curius Dentatus

Že klesá manipulativnost s cenou BTC? A to díky tomu, že roste kapitalizace? Vždyť cena roste právě díky tomu, že to ty zmíněné velryby skupují hlava nehlava…jak se nám tedy snaží hejlové rvát do hlav už půl roku…takže jak může klesat ta manipulativnost, když velkou část BTC vlastní zmíněné verlyby? Stačí lusknout prsty a když budou chtít, je cena na kolenou.

Připadáte mi všichni jako heretici, co podřezávali krky souvěrcům, jen kvůli tomu, že chtěli jinou výzdobu v kostele. Všichni, co jsme asi tady, tak krypto vnímáme pozitivně, jen je třeba si uvědomit, že FOMO je prostě FOMO a že vertikální růst během jednoho měsíce není to, co trhu moc prospěje.

balbe

Vůbec si nic nepochopil co jsem tím chtěl vyjádřit ale mě je to celkem putno !

Fantom

Díky za analýzu. FOMO potvrzují i některé komentáře, které si žádnou korekci vůbec nepřipouštějí. Podle mne to bude stejné divadlo jako 2017/2018 možná i ve stejných termínech – únorový crash.

Dessai

FOMO přijde, až moje mining rigy začnou opět těžit nesmysl, přesně jak tomu bylo v roce 2017 a při každé větší pumpě či dumpu, Osobně se mi tento indikátor osvědčil zatím nejlépe. – miner a hodler od roku 2016

Martin

NABIDKA / POPTAVKA, envím nad čím pořád spekulujete,co nechápete.. 😛
nemusí s enám to líbit nemusíme s tím souhlasit,ale to je tak vše co s tím můžeme dělat,,,

spot_img