05.07 Týdenní přehled zpráv aneb co podstatného se událo minulý týden

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Připravili jsme pro vás stručný přehled těch nejdůležitějších zpráv za celý tento týden. Takže pokud nestíháte a uvítali byste před novým týdnem přehled všeho důležitého, co se událo, máte možnost. Vše přehledně a na jednom místě najdete v našich Týdenních zprávách, v CZ jazyce, pouze na kryptomagazin.cz.

Zprávy 29.06.20 – 05.07.20

Kryptoměny

Kryptoburzy, banky, firmy

DeFi

Regulace

Zpráva týdne

Zatímco byla Amerika zaneprázdněna oslavou Den nezávislosti, rapper a podnikatel Kanye West vypustil na Twitteru bombu, když oznámil svou kandidaturu na šéfa Bílého domu. Zatímco serioznost jeho záměru zůstává nejasná, nový kandidát rychle získal podporu od generálního ředitele SpaceX a Tesly, Elona Muska. Na rozdíl od současného prezidenta se Kanye vyjádřil už dříve pro podporu decentralizace.

Podle Ryana Watkinse, analytika z firmy Messari, překročila tržní kapitalizace USDT 10 miliard USD ke 30. 6. Je to třetí kryptoměna, která je v současné době v tomto desetimístném rozsahu. Na začátku roku byla tržní kapitalizace aktiva blíže ke 4,5 miliardám dolarů. A na začátku roku 2019 to bylo hodně pod 3 miliardami dolarů.

FCA dne 30. června zveřejnila výsledky průzkumu o tom, jak obyvatelé Spojeného království interagují s kryptoměnami. Průzkum konstatoval, že v současné době vlastní kryptoměny 1,9 milionu lidí (v podstatě 3,86 procent dospělé populace). Celkově došlo k významnému nárůstu počtu lidí, kteří si někdy zakoupili kryptoměny. Průzkum odhaduje, že v roce 2020 bylo krypto drženo 2,6 miliony občanů Spojeného království ve srovnání s 1,5 milionu v předchozím roce. Kromě zvýšení vlastnictví kryptoměn se zlepšila také znalost kryptografického průmyslu. Nejméně 73 % Britů slyšelo o kryptoměnách oproti 42 % v roce 2019.

Tip: Pokud jste dočetli až sem a naše články pro vás mají přínos, zvažte podporu našeho webu třeba prostřednictvím registrace na prověřené kryptoburze Binance prostřednictvím tohoto odkazu

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
ppetr1

Téměř 2 miliony lidí v UK nyní vlastní Bitcoin a další kryptoměny
vlastnit BTC nebo krypto je zcela zasadni rozdil – presne takto se v nadpisech manipuluje s lidskym myslenim.naprosta vetsina lidi nepouziva logicke mysleni !

spot_img