[SPECIÁL] 08.04.20 Bomba dnešního dne HALVING na BCH (+6%) a zítra BSV (+14%) !

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Halving je nepochybně jedna z největších událostí v životě kryptoměn. Přesně stanovený počet kusů, které se mohou vytěžit, by se neobešlo bez snížení odměn pro těžaře a tím zajištění nárůstu hodnoty. O takových výjimečných událostech mohou akcie a indexy jen snít.

Vítejte tradeři a traderky u v dnešním speciálu u příležitosti HALVINGU na Bitcoin Cash a Bitcoin SV.

Nepromeškejte ani náš pravidelný přehled trhu: 08.04.20 [Přehled trhu] + BTC a NASDAQ – Býci na obou frontách k závěru dne polevili

[BCH/USD] V roce 2020 k současné hodnotě: +32 %

Podle údajů z CryptoCompare se v posledních 7 dnech cena Bitcoin Cash (BCH) zvýšila z 218,48 na 273,44 USD, tj. O působivých 25,15%. Za posledních 24 hodin, BCH/USD vzrostl téměř o 6%.

V tomto týdnu nás čekají dva hardforky odnoží Bitcoinu, jejichž bloková odměna se tento týden snižuje o polovinu, tj. BCH a Bitcoin SV.

Podle dat bloků Bitcoin Cash v době psaní 629,997 se rozdělení pro BCH, tj. jeho první polovina odměny za blok, stane přibližně za 1 hod., což je okamžik, kdy bude blok 630 000 vytěžen.

BCH Halving sníží blokovou odměnu na polovinu, je to událost, která má za následek snížení BCH odměn pro BCH těžaře. Když se jim podaří ověřit BCH blok a přidat jej do BCH blockchainu (nový blok) nastane Halving a těží se nově za 1/2 odměny. Blok se vytěží cca zhruba každých 10 minut a algoritmus to vždy upraví podle potřeby.

Odměna za blok BCH bude z 12,5 BCH na 6,25 BCH stejně i na BTC. Bitcoin Halving cca 12. května 2020

Halving je jedinečný, dochází k tomu přibližně každé čtyři roky, tj. po každých 210 000 blocích, kdy se bloková odměna sníží na polovinu a tento proces pokračuje, dokud bloková odměna nedosáhne nuly (odhad do roku 2140).

Počet mincí BCH v oběhu je v současné době 18 374 478 a samozřejmě, stejně jako u bitcoinů, je maximální nabídka maxima omezena na 21 milionů.

Momentálně vidíme hodnoty za BCH na 269 USD. Jeho odpor začíná na hodnotách 305 USD. Mnozí budou BCH sledovat, aby predikovali cenu Bitcoinu a to, jak bude reagovat po Halvingu za měsíc. BCH může hodně napovědět o budoucí hodnotě BTC, nejen po Halvingu, ale také protože je to samozřejmě hardforknutý coin od Bitcoinu.

[BSV/USD] V roce 2020 k současné hodnotě: +122 %

Už za pár dní uvidíme další SPECIÁL na Halving BSV tak se zastavte u kryptomagazin.cz. Budeme se věnovat BCV, jeho momentální hodnotě a nárůstu. Zhodnotíme i BCH, jak se mu daří po Halvingu a jak bude reagovat jeho hodnota, která dnes těsně před Halvingom roste. Bitcoin SV na to může být s růstem ještě lépe. Bulls se chytili příležitosti a ženou BSV nahoru.

Použité Foto: https://www.coingecko.com/en/explain/bch_halving

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik!

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img