Jak anonymně nakupovat a prodávat kryptoměny? – Stát nemusí vědět, že používáte Bitcoin!

5
(2)
Dariusz Matuszyński
Dariusz Matuszyński
Jsem zakladatelem portálu Kryptomagazin.cz, o kryptoměnách na české scéně nebylo prakticky nic, a tak jsem se rozhodl to napravit. Mám rád myšlenku decentralizace, trochu toho cypherpunku a kryptoanarchie. Krypto odvětví je můj svět, kde se denně pohybuji a pracuji, nemohu to tedy již nazvat koníčkem nebo zálibou. Rád vás na vašem kryptomagazínu vždy uvítám :)

Od roku 2017, kdy se kryptoměny staly extrémně populární, jsme začali mít vážné problémy s anonymitou. Bitcoin vznikl mimo jiné i proto, aby si lidé uměli zachovat soukromí na internetu a posílat platby, které nepodléhají vládní cenzuře finančních transakcí. Z fiat platidel se v poslední době stává nástroj na ovládání lidí a nyní se totéž stává i digitálním měnám!

Naštěstí existují způsoby, jak se vyhnout státním kontrolám a ukrýt se před omnipotentními finančními institucemi, které sledují každý náš krok. Boj proti špehování našich účtů probíhá na několika frontách.

Ani používání anonymních kryptoměn jako Monero nebo Zcash nepomůže, pokud je budete nakupovat a prodávat na burze. Na druhé straně, i Bitcoin může být dostatečně anonymní v případě, že na každou transakci vytvoříte novou adresu a nespojíte svou peněženku s BTC účty, které máte nějakým způsobem verifikované.

Zní to složitě? Možná na první pohled. Ve skutečnosti je to však velmi jednoduché! V podstatě stačí provést následující:

  1. Kupte si kvalitní hardwarovou peněženku. My doporučujeme Trezor T – více o něm najdete zde. Není to sice zdarma, ale poskytne vám špičkovou bezpečnost a intuitivním způsobem vás navede k tomu, abyste Bitcoin používali anonymně. Chcete přijmout platbu? Trezor vám nedá jinou možnost než si vygenerovat novou adresu. Pokud vysloveně nechcete, tak si ho nemusíte verifikovat, a co je nejlepší, jednoduše se používá.
  2. Obchodujte pouze na burzách, kde od vás nechtějí verifikaci. Příkladem takové burzy je Binance, odkud můžete každý den vytáhnout až 2 BTC.
  3. Pro převody krypto-fiat a zpět používejte anonymní kryptobankomaty. Česko i Slovensko jsou jimi prakticky poseté.

Nestačí vám to takto a chcete detailní návod na anonymní používání Bitcoinu a dalších kryptoměn? V tom případě doporučujeme mrknout na tento MEGA článek.

K třetímu bodu pro vás máme jedno menší doporučení. Samozřejmě je na vás, který bitcoinový bankomat si vyberete, ale my vřele doporučujeme námi osvědčené bitcoinmaty od společnosti Bitcoinmat.sk. Máme s nimi pouze dobré zkušenosti a pro naše čtenáře jsme připravili speciální slevový kupón, díky kterému budou vaše poplatky o 20 % nižší!

Tento slevový kupón má dva limity:

1. Maximálně 500 použití
2. Maximální objem 2 500 000 kč

Po překročení jednoho z limitů slevový kupón přestane fungovat.
V bitcoinmatech lze zobchodovat až 1000 € bez nutnosti verifikace a 5000 eur bez registrace, pouze s uvedením jakéhokoliv telefonního čísla. Pokud chcete nakoupit nebo prodat za více než 1000 nebo 5000 €, vytvořte více objednávek s více kryptopeněženkami.

Slevový kupón spolu s informacemi o společnosti Bitcoinmat.sk a návodem k použití jejich zařízení naleznete zde:

Bitcoinmat landing page

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 2

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img