5 youtuberů, které sleduje každý správný fanoušek kryptoměn

0
(0)

Kdo se zajímá o kryptoměny, ten se dříve nebo později dostane do stavu, kdy se v záplavě informací začne topit. Orientovat se v nezmapovaných vodách kryptosvěta Vám pomáhají média jako je Kryptomagazín, Facebook, Reddit a také YouTube. A právě na YouTube Vám hvězdy, které na něm září, možná pomůžou určit ten správný směr.

Pojďme si představit pět úspěšných z nich.

Alessio Rastani

Alessio Rastani je ve světě Stock a Forex tradingu známá osobnost a jako analytik kryptoměnových trhů se svými 150 000 odběrateli na YouTube patří mezi ty úspěšné. Pro mnoho svých kolegů je Alessio přinejlepším osoba kontroverzní. Za svůj výrok z roku 2011 pronesený v přímém přenosu pro televizi BBC, kdy s vlažným úsměvem Británii oznámil, že „Kolaps se blíží“ a „Goldman Sachs vládnou světu“, si vysloužil nejednu cenzurovatelnou přezdívku.

Jeho analýzy jsou čisté, srozumitelné a až mrazivě přesné. Pro ty z Vás, kteří neovládají angličtinu perfektně, bude jistě výhodou jeho klidný a srozumitelný přednes doplněný řadou podrobných, ale nijak matoucích obrázků a grafů.

Odkaz na YouTube kanál najdete ZDE.

The Moon

Carl. Stockholmský mladík s nezaměnitelným přednesem a důvěryhodnou tváří. Možná někteří z Vás namítnou, že vypadá jako někdo, kdo stojí na rohu ulice s kapesní biblí a nabízí Vám věčné spasení. Nenechte se ale mýlit. Carlovy videa mají sice skromných 22 000 odběratelů, ale jejich počet a jeho popularita stále rapidně roste. Důvod je jasný. Carlovy predikce se plní. (V době psaní tohoto článku právě sleduji stav trhu Bitcoinu, u kterého mě upozornil na opakující se pattern z minulého propadu ze 7. srpna, kde ukazuje býčí divergenci a předpokládaný vývoj stejného scénáře.)

Stejně jako u Alessia jsou jeho analýzy srozumitelné, trefné a očištěné od zbytečných parádiček. A kdyby ne, no, uznejte sami, když se zadíváte do jeho roztomilé tváře, nemáte chuť tomu chlapci dát bonbón?

Odkaz na YouTube kanál najdete ZDE.

Sunny Decree

Sunny Decree pochází ze Švýcarska, což jistě na jeho silném přízvuku trénované ucho hned pozná, a možná Vás to stejně jako mě – xenofoba – hned odradí. Byla by to ale jistě škoda. Sunny se snaží o velmi profesionální obsah doprovázený znělkami a intry jako ze špičkových světových zpravodajství. Jeho popularitu dokazuje slušných 68 000 odběratelů.

Na rozdíl od předchozích analytiků je Sunny Decree spíše zpravodaj (a velice slušný). Přesto ale část jeho obsahu základní analýzy obsahuje, a pokud se podíváte do minulosti, jen málokdy najdete zásadně chybná tvrzení.

Odkaz na YouTube kanál najdete ZDE.

Crypto Love

Boom Shakalaka! Tím bych v podstatě mohl představení Randala z kanálu Crypto Love ukončit, ale jsem placený od slova, tak si o něm pojďme něco povědět.

Randal je zjev, a pokud hledáte někoho méně seriózního a upjatého, ale o to víc nadšeného a zábavného, pak tento zarostlý Američan tvoří obsah právě pro Vás. Jeho videa jsou plná drobných zpráv, tipů na Altcoiny, humoru, soutěží o trička s logem Crypto Love a dalších mileniálských radostí, a přesto musím a uznale přiznávám, že jeho rady nejednou ochránily mé portfolio. 93 000 odběratelů si myslí, že to stojí za to.

Odkaz na YouTube kanál najdete ZDE.

Chico Crypto

I když jeho přezdívka zní spíše hispánsky, je Chico Crypto další Američan v řadě. To, co jej odlišuje od ostatních uvedených jmen, je především druh obsahu.

Chico se soustřeďuje na Alty, jejich představení a podrobné a srozumitelné vysvětlení. Objíždí Spojené státy, zúčastňuje se konferencí, ze kterých přináší záznamy, interviews, vysvětluje technologie a obecně patří mezi tvůrce s originálním, i když lehce marketingově podbarveným, obsahem. Aktuálních 20 000 odběratelů je jen předzvěstí budoucího úspěchu.

Odkaz na YouTube kanál najdete ZDE.

Závěr

To bylo pět youtuberů s odlišným přístupem ke stejné věci. Věřím, že si mezi nimi každý z Vás vybere toho, kterého se vyplatí sledovat – a pokud ne, příště si představíme pětici dalších nadějných hvězd a s některými se seznámíme ještě podrobněji.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
1 Komentář
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Peppa

První 3 znám a sleduji. Pak i Crypto Kirby a Crypto Jebb.
+ Crypto Invest – Cesta k Bohatstvu

spot_img