Coinbase uvádí vlastní blockchainovou síť poháněnou ethereem

1
(1)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Kryptoměnová burza Coinbase oznámila spuštění své vlastní blockchainové sítě poháněnou ethereem nazvanou Base. Co přinese uživatelům a vývojářům?

Coinbase spouští blockchainovou vrstvu Base

Jedna z největších kryptoměnových burz na světě, Coinbase, na svém oficiálním blogu zveřejnila článek popisující testovací síť své vlastní blockchainové sítě, která je zabezpečena pomocí etherea.

Cílem této iniciativy je usnadnit vývoj decentralizovaných aplikací a zabránit případnému výpadku sítě při oficiálním spuštění. Vrstva 2 řešení pomáhá sítím zlepšit rychlost a snížit transakční poplatky, a to tím, že staví na vrstvě 1.

Společnost se mimo jiné chlubí tím, že Base má být pro vývojáře jedním z nejlepších míst pro budování dapps. V oficiálním blogovém příspěvku kryptoměnové burzy Coinbase se uvádí:

S potěšením oznamujeme spuštění testovací sítě Base, Ethereum Layer 2, která nabízí bezpečný, levný a pro vývojáře přívětivý způsob, jak vytvářet decentralizované aplikace…

Kryptoměnová burza Coinbase zároveň oznámil Base Ecosystem Fund, který bude investovat a poskytovat podporu projektům v rané fázi, které využívají Base a splňují předem stanovená kritéria pro investice.

V době psaní článku se cena BTC pohybuje okolo 23 393 USD dle KMC, cena ETH se pohybuje okolo 1 643 USD.

Závěr

Jaká je vaše oblíbená kryptoměnová burza? Podělte se s námi o své zkušenosti do komentářů nebo na naše sociální sítě. Na celý blogový příspěvek společnosti Coinbase se můžete podívat pod přiloženým odkazem ZDE. [1]

Jsme nově také na sociální síti LinkedIn. Máte-li jakýkoli dotaz týkající se kryptoměn, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. Nezapomeňte se také připojit na náš oficiální discord server KRYPTOMAGAZIN CZ, kde naleznete další zajímavý obsah. Máme také Youtube kanál, kde můžete dát odběr, aby vám neuteklo žádné video nebo stream. Podporu nám můžete vyjádřit skrze Patreon ZDE.

Zdroje:

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 1 / 5. Počet hlasujících 1

Buď první kdo článek ohodnotí

Zdrojmsn.com
Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img