ICO Blockcloud (BLOC) – Budoucí páteř internetu věcí

0
(0)

Internet věcí je pojem, který promění to, jak budou naše životy v budoucnu vypadat. Koncept internetu věcí se ovšem potýká s různými problémy. Blockcloud chce tyto problémy odstranit a umožnit tak plný rozkvět této nové éry. 

Blockcloud je další z řady velmi nadějných DAG projektů (Perlin, Hedera). Cílem BLOC je vytvořit kvalitní podkladovou infrastrukturu pro budoucí internet věcí. Ten se nyní potýká s problémy jako je bezpečí a způsob rychlé komunikace přístrojů. Internet věcí musí mít velmi vysoké bezpečnostní standardy, protože opravdu nechcete, aby vám někdo například hacknul auto či chytrý dům.

Blockcloud v sobě kombinuje architetkuru pro internet věcí, nazvanou SCN (Service centric networking) a upravenou verzi DAG, která se nazývá Compacted Directed Acyclic Graph. Propojení těchto dvou technologií má zajistit bezpečnou síť pro budoucí chytré přístroje. První testnet má být spuštěn až v polovině příštího roku, takže na finální produkt tohoto ICO si ještě nějakou dobu budeme muset počkat.

V oblasti zabezpečení internetu věcí má ovšem projekt již velkou konkurenci například v IOTĚ, která se již roky věnuje této technologii.

Základní údaje:

  • Upravená DAG architektura – Compacted Directed Acyclic Graph
  • Service Centric Networking
  • Podpora internetu věcí
  • Podpora již existující společnosti Oudmon
  • Rozsáhlý tým
  • Ještě dlouhá doba vývoje

Kompletní analýzu ICO Blockcloud (BLOC) najdete na Trading11

Oficiální web: https://www.block-cloud.io/

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img